Kurzweil PC4 Controller SET

Koncertni pianino | Kod proizvoda: PC-4-SET | ID: 362067

Kurzweil PC4 Controller SET

15.771 kn

Na skladištu za e-shop 1 kom
Besplatna dostava
4198 bodova
Poslati ćemo 17.08.2020.

Dostava do 21.08.2020.

Kurzweil PC4 Controller SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA slika SLIKA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatak koji sadrži poseban SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Broj tipki

88

Tehnologija tipkovnice

Polifonija

256

Aftertouch

Da

USB MIDI

Da

Tipke osjetljive na dodir (dinamika)

Da

Proizvodi u setu

1 x

Kurzweil PC4 Controller

Kurzweil PC4 Controller

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kurzweil-ov regulator rada / radna stanica s 88 ključeva. Svi novi PC4 paketi tvrtke Kurzweil patentiraju FlashPlay tehnologiju, polifoniju od 256 glasa i snažni DSP u visoko prenosivi kontroler performansi i produkcijsku stanicu osmišljenu za potrebe umjetnika koji nastupaju, studijskih glazbenika, pisaca pjesama i producenta.

Jednostavno i intuitivno korisničko sučelje PC4 započinje velikim zaslonom u boji sa šest mekanih tipki i uključuje namjenske premještanje na prednjoj ploči i tempo kontrole, devet programabilnih gumba, klizače i sklopke, odabir kategorije instrumenta i namjenski nadzor arpeggiatora i sekvenciranja. 88-imajte na umu, tipka s kladivom s djelovanjem čekića je potpuno vagana i osjetljiva na brzinu, pružajući osjećaj akustične grandioznosti uz dodatnu prednost pritiska na tipkovnicu.

PC4 se odlikuje i kao kontroler performansi i sa proizvodnom postajom sa 2 GB tvorničkog uzorka i još 2 GB prostora namijenjenog korisniku koji prenosi do 16 zona u više načina. Pristupite širokoj biblioteci s više od 1000 tvorničkih programa, svestranom FX-u s punim mogućnostima uređivanja, sekvencirom sa 16 tragova, 16 arpeggiatora, 16 generatora riff-a, svestranim MIDI upravljanjem s 16 MIDI CC koračnih sekvencera i punim izvornim VAST mogućnostima uređivanja. PC4 također predstavlja snažni FM motor sa šest operatora koji uvozi FM-datoteke SysEx 80-ih / 90-ih.

Uz svoje MIDI I / O, PC4 ima svestrane analogne I / O veze, uključujući stereo audio ulaz s FX. Dodajte do dvije sklopke i dvije CC papučice. Drugi USB priključak prihvaća USB palac pogona za vanjsku pohranu.

1 x

Soundking DF 030

Soundking DF 030

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Čelik Dvostruki X tipkovnički stalak za sve standardne tipkovničke tipove koji osiguravaju bolju stabilnost i povećano maksimalno opterećenje. Stalak je opremljen patentiranim brzim sustavom stezanja CROCODILE za trenutnu promjenu položaja. Ruke nude gumenu površinu za dodir kako bi se bolje držala, duljine 400 mm (promjera 28 mm). Podesiva visina: 170-970 mm, maksimalno opterećenje: 35 kg, crna boja.

1 x

LEWITZ HP710

LEWITZ HP710

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dinamične zatvorene slušalice pružaju širok frekvencijski odziv od 10 Hz do 26 kHz. Opremljeni su vozačima visokih performansi od 40 mm i velikim kućištem koji pruža udobnu ugradnju i kvalitetnu izolaciju surround zvuka. Slušalice s dugom 3 m duge s 3,5 mm stereo priključkom / uključuju 6,3 mm utikač /. Vozač: 40 mm. Osjetljivost: 99 dB. Impedancija: 32 Ohm. Frekvencijski odziv: 10 Hz - 26 kHz. Maks. snaga: 600 mW. Snaga prijelaza: 300 mW. Težina: 260 g. Boja: crna

1 x

Bespeco SG 101 Black Satin

Bespeco SG 101 Black Satin

Luksuzna tapicirana klavirska stolica izrađena od bukve s ravnim pomićnim nogama. Pomoću okretnog mehanizma na bočnoj strani stolice je moguće podesiti visinu u rasponu od 46 do 59 cm. Dimenzije stolice su 32 x 58 cm. Težina je 7,2 kg. Max. nosivost: 100 kg. Boja drveta – tamno smeđa. Površinska obrada - lak. Boja tekstila – crna.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Kurzweil PC4 Controller SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Kurzweil PC4 Controller SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati