cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Korg Slimpitch

4
Kompaktni kromatski tuner s namjenskim mikrofonom i živopisnim, zaslonom u boji prikladnom za remenastu glazbu i orkestralne izvođače. LCD zaslonom s visokom kontrastom u boji osigurava izvanrednu vidljivost i tijelo, kompaktnije nego ikad, čini...
Električni tuner Korg Slimpitch

Korg Slimpitch

34,30 €
258,43 kn

Kod proizvoda: KRTUSLM1CM | ID: 217563

Korg Slimpitch

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktni kromatski tuner s namjenskim mikrofonom i živopisnim, zaslonom u boji prikladnom za remenastu glazbu i orkestralne izvođače. LCD zaslonom s visokom kontrastom u boji osigurava izvanrednu vidljivost i tijelo, kompaktnije nego ikad, čini jedinicu dovoljno malom da stane u ručno. Uključen je posvećeni mini-jack kontaktni mikrofon, dok novorazvijeni magnetni mehanizam omogućuje priključivanje uređaja na glazbeni stalak bez ometanja glazbe. Tuner također pruža funkcije transponiranja i funkcije automatskog isključivanja i memorije. Pokreće ga jedna CR2032 litijska baterija (uključena) koja osigurava cca. 8 sati rada. Dimenzije: 75 x 32 x 15 mm. Težina: 28 g. Siva boja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Svojstva

Frekvencijski pojas


Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrsta baterije

CR2032/3V

Napajanje

None, Only Battery Operated


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Vijetnam


Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

4

Eduard K.

Ukupan dojam

Datum
28.06.2019

Malá, spoľahlivá, používam ju na ladenie zobcových fláut. Zatiaľ veľká spokojnosť s produktom.