cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Jackson JS32L Rhoads Satin Gray

4,60
Ljevoručna električna gitara s oblikom tijela Rhoads iz serije JS koja donosi klasični Jacksonov ton, izgled i igrivost te nudi nadograđene značajke poput vrha na vrhu luka. Tijelo instrumenta izrađeno je od topole i ima satenski poliuretanski...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: 291-1136-522 | ID: 213202

Jackson JS32L Rhoads Satin Gray

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ljevoručna električna gitara s oblikom tijela Rhoads iz serije JS koja donosi klasični Jacksonov ton, izgled i igrivost te nudi nadograđene značajke poput vrha na vrhu luka. Tijelo instrumenta izrađeno je od topole i ima satenski poliuretanski premaz. U tri komada vrata izrađenog od javorova, s grafitnom armaturom i šavnim zglobom s pločom od 4 vijka, ima JS Dinky oblik, 1-slojni bijeli vez i završni satenski poliester, a opremljen je oklopom od ružičnjaka s 12 "do 16" složeni radijus, 24 jumbo frets i pearloid plijesni inlays. Duljina skale je 648 mm, širina matice je 41,3 mm. Gitara je opremljena s dva Jackson JE10 Humbucking pickups s keramičkim magnetima (vrat i most) u HH konfiguraciji koja se može podesiti i kontrolirati prekidačem s tri položaja i Master Volume i Master Tone kontrolama s crnim zupčastim crnim gumbima. Instrument također ima Jackson Floyd Rose maramu, Floyd Rose licenciran Jackson Double Locking Tremolo most, Jackson zapečaćene Die-cast tuning strojeva i NPS žice (mjerila: .009, .011, .016, .024, .032, .042 ). Satin Grey dizajn boja.

Parametri i specifikacija

Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

4,60

János P.

Ukupan dojam

Datum
25.01.2016

Jellegzetes hangzása miatt Hard, és Metal zenéhez kifejezetten jó.