cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Rasprodaja

Jabees beatBOX MINI Black

Par prijenosnih bežičnih zvučnika opremljenih tehnologijom Bluetooth V4.1 TWS (True Wireless Stereo) koja korisniku omogućuje upotrebu dva zvučnika za stvaranje bežičnog lijevog kanala i desnog sustava kanala kako bi se dobio pravi stereo efekt...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
34 €
256,17 kn
39 €
- 12 %
Prijenosni zvučnik Jabees beatBOX MINI Black

Jabees beatBOX MINI Black

34 €
256,17 kn
39 €
- 12 %

Kod proizvoda: BEATBOX-MINI-TWS-BLACK | ID: 249696

Jabees beatBOX MINI Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Par prijenosnih bežičnih zvučnika opremljenih tehnologijom Bluetooth V4.1 TWS (True Wireless Stereo) koja korisniku omogućuje upotrebu dva zvučnika za stvaranje bežičnog lijevog kanala i desnog sustava kanala kako bi se dobio pravi stereo efekt zvuka i stoga mnogo jači i uravnotežen zvuk , Do udaljenosti od 10 metara, uporaba je fleksibilna, a IPX4 vodootporna funkcija omogućuje zvučnicima da budu pogodni za razne vanjske i radne uvjete. Oni također imaju 3,5 mm linijski ulaz za spajanje ne-Bluetooth uređaja. Ostale funkcije uključuju glasovno biranje / ponovno biranje i VOIP povezivanje s računalom za online chat, indikator baterije na iOS uređajima i glasovne upute na engleskom i kineskom jeziku. Zvučnici omogućuju reprodukciju glazbe do 5 sati i vrijeme razgovora do 12 sati. Također se isporučuju s karabinerima za spajanje na naprtnjače ili torbe, dva USB punjača i jedan audio kabel (3,5 mm do 3,5 mm). Frekvencijski odziv: 70 Hz-20 kHz. Dimenzije: 84,5 x 54 x 40,5 mm. Težina: 164 g (jedan komad). Crni dizajn u boji.

Parametri i specifikacija

Namjena

Veličina

Veličina


Opcije

Bluetooth

Da

Ugrađeni zvučnik


Svojstva

Boja

Snaga

Boja prema proizvođaču

Black


Ulazi i izlazi

USB

Da


Akustika

Snaga RMS (Watt)

6


Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrijeme sviranja (sati)

4

Vrijeme punjenja (sati)

3

Snaga (Watt)

3

Napajanje

Only USB


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina