cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

IK Multimedia iRig UA

4,80
Procesor i audio sučelje za univerzalnu digitalnu gitaru omogućuje vam sviranje glasa, basa ili drugog instrumenta na uređaju Android u bilo kojem trenutku i svugdje, uz gotovo neizravnu latentnu digitalnu FX obradu. Uparen je s aplikacijom...
Nije na skladištu
Dostupno samo u klasičnoj trgovini - moraš računati s dužim rokom za dostavu
Odabrati alternativu (4)
Gitarsko pojačalo za slušalice IK Multimedia iRig UA

IK Multimedia iRig UA

125 €
941,81 kn
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: IRIG-UA | ID: 221538

IK Multimedia iRig UA

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Procesor i audio sučelje za univerzalnu digitalnu gitaru omogućuje vam sviranje glasa, basa ili drugog instrumenta na uređaju Android u bilo kojem trenutku i svugdje, uz gotovo neizravnu latentnu digitalnu FX obradu. Uparen je s aplikacijom AmpliTube UA za isporuku glatkih i apsolutno neusporedivih zvučnih performansi s bilo kojim pametnim telefonom ili tabletom s Androidom 4.2 ili novijim (i koji podržava način rada host / USB OTG). Sada možete uživati ​​u visokokvalitetnoj obradi efekta u stvarnom vremenu na uređaju sa sustavom Android bez obzira na to dolazi li od tvrtke Samsung, Sony, Motorola, LG, HTC, Xiaomi, Marshall ili bilo koji drugi popularni proizvođač. Sučelje ima ugrađeni 32-bitni digitalni signalni procesor (DSP) koji je prvo rješenje koje rješava problem latencije na platformi Android premještajući svu obradu na vanjski pribor. Osmišljen je za rad s uključenom popratnom aplikacijom, AmpliTube UA. Aplikacija pokreće DSP i kao i druge inačice AmpliTube, pruža nevjerojatnu zbirku virtualnih prijenosnika. Sučelje se također može koristiti kao 24-bitno audio sučelje za digitalno snimanje kad je spojeno na Samsung Professional Audio kompatibilan ili na Android 5.0 ili Mac ili PC (zahtijeva USB do Micro-USB kabel). Sadrži 24-bitni pretvarač sa 44,1 kHz uzorkom, visokom razlučivosti, buke preamp, analogni aux ulaz za igranje i praksu, izlaz za slušalice i kontrolu glasnoće te LED indikatori s više boja. Uključen je 60cm OTG spojni kabel. Maksimalna ulazna razina: 8.0 Vpp (+ 11.2 dBu). Dinamički raspon: 121 dB A-težinski (112dB RMS). Izobličenje: <0,025%. Frekvencijski odziv: 20 Hz - 20 kHz +/- 0,2 dB. Dimenzije: 51 x 99 x 21 mm. Težina: 80 g.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Pogodan za montažu u rack

Procesor


Ulazi i izlazi

USB

Da


Napajanje

Radi na baterije

Da

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 5 korisničkih recenzija:

4,80

Koccis A.

Ukupan dojam

Datum
21.02.2022

Such a small device but with enviable technology. Amazing!