cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Igloo Marine Ultra 48

5
S punim paketom značajki u moru, od UV zaštite do hardvera od nehrđajućeg čelika nehrđajućeg čelika, ovaj spremnik spreman za spremanje od 48 četvornih metara sagrađen je kako bi izdržao oštre, mokre životne uvjete na brodu, zadržao piće i...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Brodski hladnjak Igloo Marine Ultra 48

Igloo Marine Ultra 48

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 50.558.07 | ID: 274924

Igloo Marine Ultra 48

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

S punim paketom značajki u moru, od UV zaštite do hardvera od nehrđajućeg čelika nehrđajućeg čelika, ovaj spremnik spreman za spremanje od 48 četvornih metara sagrađen je kako bi izdržao oštre, mokre životne uvjete na brodu, zadržao piće i zalogaje ( ili ulov dana) hladno i svježe. Neuništivi vijci od nehrđajućeg čelika otporni na koroziju i remen za poklopce, šarke dugotrajnog životnog vijeka stoje na zloupotrebljavanju vodenih sredina, bez klizanja, ručke za udobno držanje radi lakšeg transporta, vodilica za mjerenje ribe oblikovana u poklopac vam govori ako ga trebate zadržati ili baciti natrag, Ultratherm® izolirani poklopac omogućuje produženo zadržavanje leda i maksimalnu učinkovitost hlađenja. Utišan, trostruki čep za pražnjenje otporan je na curenje i omogućuje vam jednostavno ispuštanje rastopljenog leda. Vanjske dimenzije: 66,25 x 37,17 x 36,83 cm, težina - 4 kg.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Zapremina

Dužina

65 cm

Širina

37 cm

Visina

37 cm


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5

Marek I.

Ukupan dojam

Datum
08.02.2023

Towar prawidłowo zabezpieczony i dostarczony błyskawicznie