cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

iBasso DX150

IBasso DX150 je visokokvalitetni digitalni audio player koji sadrži XU208 USB čipset i Thesycon USB upravljački program, omogućujući DX150 da se koristi kao USB DAC visokih performansi. Uređaj ima brzu mogućnost punjenja, ekran visoke rezolucije...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Džepni prijenosni player iBasso DX150

iBasso DX150

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: DX150 | ID: 280277

iBasso DX150

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

IBasso DX150 je visokokvalitetni digitalni audio player koji sadrži XU208 USB čipset i Thesycon USB upravljački program, omogućujući DX150 da se koristi kao USB DAC visokih performansi. Uređaj ima brzu mogućnost punjenja, ekran visoke rezolucije od 4,2 inča i kompatibilnost s izmjenjivim modulom pojačala. DX150 koristi dva AK4490EQ čipova. Svaki čip ima dva ugrađena DAC-ova, što znači da za svaki kanal postoje paralelno dva DAC-ova. DX150 također ima nekoliko vrlo niskog regulatora snage buke koji pružaju najčišću snagu za DAC. Nasljeđivanje zamjenske značajke kartice s DX200, DX150 je kompatibilan sa svim DX200 amp karticama. Uz različite amp kartice, DX150 može pružiti potpuno drugačija iskustva slušanja, dajući vam više izbora za vaš užitak slušanja. DX150 se isporučuje s novim AMP6 modulom koji koristi visoku otpornost na prijemni sustav kako bi se smanjila izobličenja na vrlo niskoj razini i vrijeme igranja duže od 10 sati. DX150 ima Android OS, bez standardnih ograničenja Android SRC-a. To omogućuje instalaciju aplikacija treće strane kao što su Spotify i TIDAL.

Parametri i specifikacija

Opcije

Radio

Ugrađeni zvučnik

DLNA

HD audio

Da


Svojstva

Boja

Dizajn


Ulazi i izlazi

USB

Da

AUX IN

Utor za memorijsku karticu


Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrijeme sviranja (sati)

10

Napajanje

Only USB


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema