cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Hyvibe

Hivibe

Mijenjati vodu na vino je jedan covjek znao već prije 2000 godina, napraviti od buhe slona je disciplina koju greniraju skoro svi šefovi tvrtki. Bo napraviti zvučnik iz gitare je uspjelo tek Francuzima 2019. godine. Firma Lag je stigla s tehnologijom koja mijenja sve teorije o elektro-akustičnim gitarama. Nije ti potreban kabel ni pojačali., ne treba ti pedalboard, looper, štimer ni metronom. Potrebna ti je samo HyVibe tehnologija.

Izglada to kao ugrađeno predpojačalo sa zaslonom ali nudi puno više. Snimljen zvuk iz agitare HyVibe šalje natrag na rezonancijsku ploču čime se pojačava jačina zvuka gitare, ujedno u potpunosti nadomješta pedalboard, looper, i bezžično pojaćalo. HyVibe sadrži kvalitetan multiefekt procesor koji poboljšava zvuk gitare a gornja ploča pojačava jačinu zvuka bez potreb uključivanja pojačala, ni kbel nije potreban.

Zvukovi efekata kap što su reverb, chorus, echo, picth-shifter i distortion izlaze iz gornje ploče i u slučaju da upravo sjediš poredm logorske vatre. Ugrađen je metronom i looper s 8GB memorijom. To još nije sve. Uključi na gitari „speaker“ mod i priključi svoj mobitel preko bluethoota, dobiti ćeš zvučnik. Ako prilključiš gitaru na aplikaciju u mobitelu, moći ćeš mijenjati sve parametre efekata i sastavit studio s ekvilajzerom u realnom vremenu. Gitaru mođeš spokiti i sa standardnim pojačalom pomoću jacka, ovo je prva gitara na svijetu s jack ulazom. Pošalji audio signal u gitaru, radi sa svojim omiljenim blagom.

HyVibe je dokaz da revolucija nikada neće biti gotova. Bolje je jednom vidjeti nego 2x čitati. Pogledaj video.

1 - 5 iz 5

Filtar

1 - 5 iz 5


Besplatna dostava  od 1.190,00 kn

Garancija cijene

Zamjena robe

Vlastiti servis

Profesionalna podrška
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati