cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
HJC

HJC RPHA 11 Joker MC48 S Kaciga

4,85
Izvorno izrađen za trkalište, RPHA 11 je vrhunska sportska kaciga HJC-a, dizajnirana s aerodinamičnom strukturom ljuske za ekstremne performanse pri maksimalnim brzinama. Sastav ljuske Premium Integrated Matrix (PIM Plus) pruža poboljšane...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 25.09.2023 ,
2023-09-28
484 €
3.646,70 kn
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 25.09.2023 ,
2023-09-28
484 €
3.646,70 kn

Kod proizvoda: RPHA-11-JOKER-DC-MC48-S | ID: 405557

HJC RPHA 11 Joker MC48 S Kaciga

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Izvorno izrađen za trkalište, RPHA 11 je vrhunska sportska kaciga HJC-a, dizajnirana s aerodinamičnom strukturom ljuske za ekstremne performanse pri maksimalnim brzinama. Sastav ljuske Premium Integrated Matrix (PIM Plus) pruža poboljšane performanse otporne na udarce i udobniju i laganu kacigu pomoću materijala za ojačanje koji uključuju ugljik i hibridnu tkaninu od ugljičnog stakla. Značajke zadovoljavaju sportske vozače s povećanim otvorom za oči za povećani pogled u uvučenom položaju i izvanrednim sustavom ventilacije protokom zraka. Dodatne sigurnosne značajke uključuju reflektirajuće zakrpe na stražnjem dijelu vrata i sustav jastučića za hitno oslobađanje za sigurno i brzo uklanjanje kacige u hitnim situacijama.

OPCIJE ŠTITNIKA / SUNČANOG ŠTITA

 • HJ-26 VIZIR PRIPREMEN S PIN-om PRIPREMAN PROTIV MAGLE
 • HJ-26 ZRCALIŠNI VIZIR PRIPREMENI SA PINKOM ZA ODREZIVANJE MAGLE

TEHNIČKE ZNAČAJKE

STANDARDNA ECE
Udovoljava ili premašuje odobrenje ECE 22.05. Ispitivanje uključuje slabljenje energije, otpornost na probijanje, strukturni integritet remene brade i zahtjeve za označavanje motociklističkih kaciga na cesti.

PIM + LUŠKA
Armaturni materijali, uključujući karbon i hibridnu tkaninu od ugljičnog stakla, pružaju poboljšane performanse otporne na udarce za udobniju i lakšu kacigu.

VIZIR: HJ-26

 • Svi HJC štitovi nude 99% UV-A & B zaštitu
 • 2D ravni štit dolazi opremljen otpornim stupićem. Otrgnuti dijelovi mogu se kupiti zasebno.
 • Uključen je dodatni 2D zaštitnik od tamnog dima.
 • 3D štit je pripremljen s Pinlock iglama. Pinlock umetci protiv zamagljivanja mogu se kupiti odvojeno od ovlaštenih prodavača.
 • Poboljšani sustav dvostrukog zaključavanja sa središnjom kopčom idealan je za utrke.
 • Sustav štita s brzim otpuštanjem nudi jednostavan i siguran sustav bez alata za brzo uklanjanje štita s kacige.

PROVJEREN TUNEL VJETRA
HJC kacige ispituju se u laboratoriju kao i u "stvarnom životu" kako bi udovoljile najvišim standardima kvalitete. HJC je jedna od rijetkih tvrtki koje proizvode kacige opremljene vlastitim najsuvremenijim laboratorijem za zračne tunele za ispitivanje aerodinamike, ventilacije, buke i još mnogo toga. Laboratorij za ispitivanje zračnog tunela HJC mjeri zračne snage u različitim uvjetima vožnje kako bi poboljšao performanse kacige.

VIŠEHLADNO SA POLIGIJENOM

 • Napredna antibakterijska tkanina pruža poboljšanu funkciju odvajanja vlage i brzog sušenja.
 • Uklonjivi interijer.
 • Utori za naočale mogu primiti vozače koji nose naočale.

ACS - NAPREDNI KANALSKI VENTILACIJSKI SUSTAV
HJC-ove kacige, zajedno s našom tehnologijom, dodale su iskustvo u dizajniranju MotoGP trkačkih kaciga kako bi imale najbolju tehnologiju u aerodinamici i ventilaciji i srodnim poljima. HJC-ove kacige pružaju najživlje kacige na tržištu. Doživite najbolje performanse sa svojom HJC kacigom.

RPHA ZNAČAJKE
HITNI KIT: Komplet za nuždu (jastučići za obraze) za sigurno i brzo spašavanje u hitnim situacijama. Dvostruki sustav prstenastih brzih vatrogasnih štitova sa zamjenom štita: Jednostavan i siguran sustav škljocanja osigurava ultra brzo uklanjanje i postavljanje bez alata za učinkovite operacije.

GODINA GARANCIJE
Jamstvo se odnosi na nedostatke proizvođača do 5 godina od datuma kupnje ili 7 godina od datuma proizvodnje. (što se prije dogodi)

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Informacije za pleksiglasa štit

Namjena

Rod

Dobna skupina


Veličina

Veličina

S

Veličina vanjske ljuske

3


Opcije

Sunčev vizir

Da

Ventilacija

Da


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Joker MC48

Pinlock

Da

Odobrenje

Retencijski sustav zatvaranja

Pripremljen za intercom

Izmjenjivi interijer

Da


Materijal

Materijal


Dimenzije i težina

Težina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Južna Korea


Ukupna recenzija na osnovu 9 korisničkih recenzija:

4,85