cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

https://muzikercdn.com/uploads/cms_files/5462/546265/fc6e922f.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=3146

Muziker je mjesto koje svakog čovjeka spaja s njegovim aktivnostima u slobodno vrijeme. Bilo da si glazbenik, biciklista, ribar, igrač golfa ili sve to odjednom, svaki mjesec ti pružamo priliku za skok unaprijed u tvojim aktivnostima.

Prekrasni bubnjevi Tama Imperialstar u elegantnoj crnoj boji zadovoljavaju sve kriterije svakog glazbenog žanra, a ti ih možeš dobiti zajedno s činelama i hardverom kao poklon na kraju mjeseca. Cijena ovih bubnjeva je 6.339 kn.

U nagradnu igru se možeš uključiti vrlo jednostavno. Dovoljno je da do kraja listopada kod nas nešto kupiš i u košaricu upišeš kod
DRUMMER-PACK

Uključi se u nagradnu igru!

Dobitnik rujanskog izazova je Bengescu I. A.iz Rumunjske, s veseljem mu šaljemo ručno izrađenu klasičnu gitaru Ortega u vrijednosti 9.149 kn.
Iako se osobno ne poznajemo, veseli nas da si to upravo ti.

Upisivanjem jedistvenog koda i slanjem narudđbe ćete biti automatski uključeni u nagradnu igru. U ovu svrhu, ako se dobrovoljno odlučite uključiti u nagradnu igru, organizator - MUZIKER, a.s., sa sjedištem Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, OIB: 35840773 (u nastavku „organizator“) će obraditi broj vaše narudžbe i vaše podatke za kontakt kao što su ime i prezime, e-mail, adresa i broj tekefona u smislu čl. 6 stav. 1 slovo. f) Odredbi Europskog parlamenta i vijeća (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka fizičkih osoba, kojim se poništava smjernica 95/46/ES (opće odredbe o zaštiti podataka).Vaše osobne podatke će organizator obrađivati u svrhu uključivanja u nagradnu igru, izvlačenje dobitnika i kontaktiranja u svrhu predaje nagrade. Kao osoba koje se to tiče imate pravo bilo kada odbiti ovu obradu. Sve informacije vezane za zašitu osobnih podataka uključujući vaša prava su objavkjene na nasoj web stranici u sekciji „Zaštita osobnih podataka".

* OPĆI UVJETI NAGRADNE IGRE MUZIKER

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati