https://eywa.muziker.com/uploads/cms_files/4644/464416/e27cff3b.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=2910

Muziker je mjesto koje svakog čovjeka spaja s njegovim aktivnostima u slobodno vrijeme. Bilo da si glazbenik, biciklista, ribar, igrač golfa ili sve to odjednom, svaki mjesec ti pružamo priliku za skok unaprijed u tvojim aktivnostima.

Set za ljetni odmor na vodi s kojim ćeš doživjeti puno zabave, sada možeš osvojiti bez puno truda. Sastoji se od dvomjesnog paddleboarda Aqua Marina sa zračnom pumpom, dva vesla, ruksaka isoprano ukulelea Fender – u vrijednosti skoro 7.500 Kn.

U nagradnu igru se možeš uključiti vrlo jednostavno. Dovoljno je da do kraja lipnja kod nas nešto kupiš i u košaricu upišeš kod:
SUMMER-PACK

Uključi se u nagradnu igru!

Dobitnici svibankog izazova - 3 x digitalna pianina Roland FP-30 su: Jana F. (Slovačka - Bratislava), Demian M. (Rumunjska - Baia Mare) i Daniel K. (Češka - Nachod).
Čestitamo i veselimo se s vama.

Upisivanjem jedistvenog koda i slanjem narudđbe ćete biti automatski uključeni u nagradnu igru. U ovu svrhu, ako se dobrovoljno odlučite uključiti u nagradnu igru, organizator - MUZIKER, a.s., sa sjedištem Einsteinova 18 851 01 Bratislava, OIB: 35840773 (u nastavku „organizator“) će obraditi broj vaše narudžbe i vaše podatke za kontakt kao što su ime i prezime, e-mail, adresa i broj tekefona u smislu čl. 6 stav. 1 slovo. f) Odredbi Europskog parlamenta i vijeća (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka fizičkih osoba, kojim se poništava smjernica 95/46/ES (opće odredbe o zaštiti podataka).Vaše osobne podatke će organizator obrađivati u svrhu uključivanja u nagradnu igru, izvlačenje dobitnika i kontaktiranja u svrhu predaje nagrade. Kao osoba koje se to tiče imate pravo bilo kada odbiti ovu obradu. Sve informacije vezane za zašitu osobnih podataka uključujući vaša prava su objavkjene na nasoj web stranici u sekciji „Zaštita osobnih podataka".

* OPĆI UVJETI NAGRADNE IGRE MUZIKER

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati