cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Genzler Magellan 350 Combo

Kompaktan, snažan kombinirani pojačalo za električnu bas gitaru iz serije Magellan koja donosi puni tjelesni, definirani glazbeni glatki zvuk i besprijekoran odgovor. Omogućuje ugradnju Genzlerovog pojačala MG-350 u svoj ormar za zvučnike BA10-2...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: MAGELLAN-350-COMBO | ID: 249025

Genzler Magellan 350 Combo

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktan, snažan kombinirani pojačalo za električnu bas gitaru iz serije Magellan koja donosi puni tjelesni, definirani glazbeni glatki zvuk i besprijekoran odgovor. Omogućuje ugradnju Genzlerovog pojačala MG-350 u svoj ormar za zvučnike BA10-2 pomoću "skrivenog" MG-350-CRADLE, koji se može montirati na gornju površinu ormara pomoću isporučenih vijaka u svakoj kućištu. To omogućuje jednostavnu instalaciju ili uklanjanje pojačala u kućište za još veću fleksibilnost. Isporučuje 175 W kao kombinaciju, a dodatnim kabinama za proširenje BA10-2 ispušta 350 wata u ovaj izuzetan "mini-stack". Oblikovanje ormara zvučnika kombinira bušotinu i brzinu jednog vrhunskog Neodymium 10 "vozača u ventilacijskom kućištu za bas-refleks, uz izvedbu i kontrolu uzorka vlasničkog elementa linije nizova koristeći 4 prilagođena 2.5-inčni neodimijska upravljačka ploča. Pojačalo pruža čisti i artikulirani čisti kanal s dual-curve varijabilnim konturnim sklopovima (krivulja A za klasik do suvremenog zvuka, krivulja B za deblji do berba zvuka), aktivni 3-pojasni EQ s parametarskom srednjom kontrolom, prekidačem za isključivanje signala, punom opremljenom XLR izravno izlazno sučelje i termičko očitavanje hlađenja ventilatora promjenljive brzine. Ovaj model također nudi jedinstveni oblik kabineta s nagibnim nosačem koji se naginje prema igraču i jednom ručicom za podizanje na gornjoj / stražnjoj strani, radi lakšeg hvatanja i odlaska. Tu su i dualni Speakon i 6,3 mm kombinirani ulazni priključci i kratki Speakon kabel. Dimenzije: 394 x 381 x 406 mm. Težina: 11,3 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Zvučniki


Svojstva

Snaga


Ulazi i izlazi

USB

DI izlaz

Da


Napajanje

Snaga (Watt)

350

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema