cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Gemini MDJ-900

5
Stručni USB media player s 4,3-inčnim zaslonom u boji, pružajući vizualnu povratnu informaciju u stvarnom vremenu. Podatke o potpunom zapisu, uključujući naslov, vrijeme, BPM i Pitch, jasno se prikazuju zajedno s preciznim prozorom valnog oblika...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (2)
Stolni DJ player Gemini MDJ-900

Gemini MDJ-900

Odabrati alternativu (2)

Kod proizvoda: MDJ-900 | ID: 247175

Gemini MDJ-900

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Stručni USB media player s 4,3-inčnim zaslonom u boji, pružajući vizualnu povratnu informaciju u stvarnom vremenu. Podatke o potpunom zapisu, uključujući naslov, vrijeme, BPM i Pitch, jasno se prikazuju zajedno s preciznim prozorom valnog oblika pune veličine. Tu je i dodatna vizualna povratna informacija za Slip način, Hot Cues i Active Loops što znači da korisnik može samouvjereno koristiti ogrebotine ili vruće znakove bez rušenja mješavine. Fader fader od 100 mm kreće se od 4% do 100%. LINK način omogućuje povezivanje do 4 igrača preko Etherneta i dijeljenje glazbe s iste USB stick. Dvije se igrače mogu povezati s standardnim Ethernetom, a četiri igrača mogu se brzo i jednostavno povezati putem LAN usmjerivača. Igračovo intuitivno sučelje ima 4 Hot Cues, 8 Auto Loops i 8 "touch-sensitive kotačić s LCD zaslonom i kontrolu otpora na Slip i Scratch. Ugrađeni Hi-pass / niskopropusni filtar dodatno nudi jedinstvene mogućnosti miješanja koje se ne nalaze na drugim proizvodima. Bonus MIDI mogućnosti omogućuju korisniku da kontrolira parametre svog omiljenog DJ softvera izravno iz jedinice, usmjeravajući zvuk preko svoje zvučne kartice od 24 bita / 192 kHz. Naravno, jedinica je u potpunosti kompatibilna s Gemini V-Case Library Software za upravljanje, koji korisnicima omogućuje brži i jednostavniji način upravljanja glazbenim knjižnicama.

Parametri i specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5

Gábor A.

Ukupan dojam

Datum
25.02.2018

Nekem bejött. Elötte Pioneer 1000mk3-as lejátszoim voltak. de ebben nem csalódtam. 1000es koppintás nagy kijelzövel, amire kell azt tudja. Teszt képpen vettem 1et de ha összejön redelem is a párját.