cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Garmin vívomove HR Premium Silver L

5
Moderan hibridni Smartwatch s diskretnim zaslonom i preciznim rukama za gledanje. Moderno prilagođeno je samo slavina s vívomove HR. Ovaj elegantni hibridni smartwatch ima dodirni zaslon s diskretnim zaslonom. Precizne ruke pokazuju vrijeme i...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: 010-01850-24 | ID: 257981

Garmin vívomove HR Premium Silver L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Moderan hibridni Smartwatch s diskretnim zaslonom i preciznim rukama za gledanje. Moderno prilagođeno je samo slavina s vívomove HR. Ovaj elegantni hibridni smartwatch ima dodirni zaslon s diskretnim zaslonom. Precizne ruke pokazuju vrijeme i dinamički se odmaknu kada prijeđete prstom kroz poruke, brzinu otkucaja srca i još mnogo toga. Broji vaše korake i kalorije tijekom praćenja wellness, uključujući cjelodnevni praćenje stresa. Značajke: 24/7 praćenje otkucaja srca s Elevate tehnologijom zglobnog otkucaja srca. Wellness alati za praćenje, poput cjelodnevnog praćenja stresa i vremena za opuštanje, pomažu vam u upravljanju stresom. Uključuje alate za praćenje fitnessa kao što su VO2 max i fitnes dob. Prikazuje korake, kalorije, udaljenost, minute otkucaja srca i minute intenziteta. Ostanite povezani s pametnim značajkama kao što su automatske prijenose, pametne obavijesti, kontrole glazbe i još mnogo toga. Trajanje baterije: do 5 dana u pametnom načinu rada; do 2 tjedna u načinu gledanja. Težina: 56,5 g. Velik je za zglobove s opsegom od 148 - 215 mm. Srebrna obrada s tamnom crnom kožnom remenom.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Kompatibilnost


Veličina

Veličina

L


Opcije

Dodirni zaslon

Da

Vrsta aktivnosti

Povezivanje

Senzor

Accelerometer


Svojstva

Vodootpornost

5 ATM

Boja remena

Smeđa

Vrsta ekrana

OLED

Tehnologija

TrueUp

Rezolucija ekrana

64x128 px


Stakla

Boja okvira

Rose, Crna

Vrste stakla

Tempered


Napajanje

Trajanje baterije


Oprema

Remen

Koža


Dimenzije i težina

Težina

56,5 g


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5

Matúš C.

Ukupan dojam

Datum
01.07.2019

Kvalitne a elegantne smart hodinky.