cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Furutech GT USB 0,6 m Plava

Stavite svoj računalni audio sustav na podij s USB kabelima za čisti prijenos GT2. 24k pozlaćeni USB 2.0 priključci i posrebreni α (alfa) OCC vodiči. GT2 je lijepo dizajniran i izgrađen USB 2.0 kabel za entuzijaste s rastućom glazbenom kolekcijom...
Nedostupno
Ovaj proizvod nije dostupan. Preporučamo odabrati alternatívny produkt ili postaviti praćenje dostupnosti.
Odabrati alternativu (2)
Nedostupno
Odabrati alternativu (2)

Kod proizvoda: GT2-USB-A-MINI-B-0,6M | ID: 404346

Furutech GT USB 0,6 m Plava

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Stavite svoj računalni audio sustav na podij s USB kabelima za čisti prijenos GT2. 24k pozlaćeni USB 2.0 priključci i posrebreni α (alfa) OCC vodiči. GT2 je lijepo dizajniran i izgrađen USB 2.0 kabel za entuzijaste s rastućom glazbenom kolekcijom na tvrdom disku računala u potrazi za zvukom visokih performansi. Furutech je svoje inženjerske talente za Pure Transmission okrenuo ka stvaranju najkvalitetnijeg 2.0 USB kabela koji je moguć. Započinju posrebrenim α (Alpha) OCC vodičima i polietilenskom izolacijom / dielektrikom visoke gustoće visoke kvalitete. Kao što je prikazano ispod, GT2 ima troslojnu zaštitu i posebno dizajnirane 24k pozlaćene USB 2.0 konektore. Kao i kod visoko specificiranog GT3, omotač kabela uključuje amortizacijske i izolacijske materijale koji sprečavaju mehaničko zvonjenje da utječe na zvuk. Pažljivo projektirana stezaljka poboljšava prianjanje i zadržava mehanička i električna izobličenja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Svojstva

Boja


Materijal

Connector Material

Materijal

Braid Jacket


Konektori

Konektor tipa A

Konektor tipa B

Svijanje konektora


Dimenzije i težina

Dužina (cm)

60

Dužina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Njemačka