cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Furutech GT2 Pro 0,6 m Ljubičasta

Furutech GT2Pro serija USB 2.0 kabela s 24k pozlaćenim nemagnetskim USB 2.0 konektorima i Furutechovim novim α (Alpha) OCC vodičem od srebrne bakrene legure. Serija GT2Pro je lijepo dizajniran i izgrađen USB 2.0 kabel za entuzijaste s rastućom...
Trenutno proizvod nemamo u poudi
Odabrati alternativu (2)

Kod proizvoda: GT2-PRO-A-B-0,6M | ID: 404348

Furutech GT2 Pro 0,6 m Ljubičasta

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Furutech GT2Pro serija USB 2.0 kabela s 24k pozlaćenim nemagnetskim USB 2.0 konektorima i Furutechovim novim α (Alpha) OCC vodičem od srebrne bakrene legure. Serija GT2Pro je lijepo dizajniran i izgrađen USB 2.0 kabel za entuzijaste s rastućom glazbenom kolekcijom na tvrdim diskovima računala u potrazi za točnim zvukom visokih performansi. Nastavljajući nakon uspjeha Furutech GT2 USB kabela, Furutech sada predstavlja viši specificirani GT2Pro 2.0 USB kabel. Kabel je oblikovan oko posebnih α (Alpha) OCC vodiča od legure bakra od srebra s vrhunskom izolacijom / dielektrikom od polietilena visoke gustoće. GT2Pro sadrži troslojnu zaštitu i posebno dizajnirane 24k pozlaćene USB 2.0 konektore s posebnim 24K pozlaćenim EMI štitom od legure bakra ugrađenim u konektor. Omotač kabela uključuje prigušne i izolacijske materijale koji sprečavaju mehaničko zvonjenje da utječe na zvuk. Pažljivo projektirana stezaljka poboljšava prianjanje i zadržava mehanička i električna izobličenja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Svojstva

Materijal

Connector Material

Materijal

Braid Jacket


Konektori

Konektor tipa A

Konektor tipa B

Svijanje konektora


Dimenzije i težina

Dužina (cm)

60

Dužina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Njemačka