Focusrite Solo 3rd Generation SET

USB Zvučne kartice | Kod proizvoda: FR-SSOLO-3G-SET | ID: 325226

Focusrite Solo 3rd Generation SET

Focusrite Solo 3rd Generation SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Ulaz za mikrofon

1

Instrument Inputs

1

Linijski ulazi

1

Linjiski izlaz (Line-Out)

2

Number of Preamps

2

Izlaz za slušalice

1

Frekvencija uzimanja uzoraka

USB version

2.0

Fantomsko napajanje

Da

Vrsta

S/PDIF

ADAT

AES/EBU

MADI

Ethernet

MIDI interface

Word Clock

Adapter uključen

Proizvodi u setu

1 x

Focusrite Scarlett Solo 3rd Generation

Focusrite Scarlett Solo 3rd Generation

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Scarlett Solo je osnovni model Scarlettove treće generacije. Dizajniran za glazbenike i skladatelje, nudi mogućnost vrlo jednostavnog i brzog snimanja vokala i instrumenata praktički bilo gdje u pokretu. Sadrži visokokvalitetne AD / DA pretvarače sposobne za 24-bitnu / 192kHz razlučivost ili predpojačala opremljena AIR načinom za simulaciju legendarnih ISA pretpojačala. Nadolazeća treća generacija Scarletta pokazuje znatno manje izobličenja i kašnjenja, veći omjer signala i šuma ili veći prostor za glavu. USB-C povezivost je nova.

1 x

Kurzweil KS-40A

Kurzweil KS-40A

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Par kompaktnih dvosmjernih aktivnih monitora studija iz serije KS u pristupačnom rasponu cijena, ali i dalje nudi izvrsnu kvalitetu zvuka s jasnim visokim frekvencijama i uravnoteženim, toplim i niskim frekvencijama, idealnim kao rješenje za praćenje u osobnom studiou ili za postavljanje tipkovnice. Monitori imaju 3/4 "dome visokotonac (LF) i široki 4-inčni woofer, magnetski zaštićeni i 20 W RMS pojačanje sustava s odvojenim podešavanjem glasnoće i basova. Nalaze se u ne-rezonantnom 100% drvenom MDF-u od 12 mm ormarići s bas-refleksnim dizajnom i kompaktni otisak. Bass refleksni priključak nalazi se na stražnjoj ploči, kao i 2 parova unutarnjih mješovitih stereo RCA priključnica (linija A ulazi s visokom snagom od 9 dB na 10 kHz, ulazi linije B su ravni ) Izlazna snaga: 10 W RMS x 2. Frekvencijski odziv: 100-10000 Hz Impedna ulazna snaga: 20K Ohm Dimenzije (jedan monitor): 23 x 14.8 x 18 cm Težina (oba monitora): 5 kg Crna boja.

1 x

LEWITZ HP710

LEWITZ HP710

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dinamične zatvorene slušalice pružaju širok frekvencijski odziv od 10 Hz do 26 kHz. Opremljeni su vozačima visokih performansi od 40 mm i velikim kućištem koji pruža udobnu ugradnju i kvalitetnu izolaciju surround zvuka. Slušalice s dugom 3 m duge s 3,5 mm stereo priključkom / uključuju 6,3 mm utikač /. Vozač: 40 mm. Osjetljivost: 99 dB. Impedancija: 32 Ohm. Frekvencijski odziv: 10 Hz - 26 kHz. Maks. snaga: 600 mW. Snaga prijelaza: 300 mW. Težina: 260 g. Boja: crna

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Focusrite Solo 3rd Generation SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Focusrite Solo 3rd Generation SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati