cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Fender Santa Ana

4,30
Pomagali smo generirati klasične gitarske tonove koji su nadahnuli igrače da stvaraju novu glazbu, a sada s Santa Ane Overdriveom, doveli smo našu stručnost u stompboxove. Naoružan FET tehnologijom, ova pedala omogućuje biranje zvukova koji se...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Uskršnje veselje - Koristi kôd HAPPYEASTER u košarici i kupi ovaj proizvod s popustom.
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 02.04.2024 ,
2024-04-05
196 €
1.476,76 kn
200 €
Gitarski efekt Fender Santa Ana

Fender Santa Ana

196 €
1.476,76 kn
200 €

Kod proizvoda: 023-4533-000 | ID: 258881

Fender Santa Ana

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pomagali smo generirati klasične gitarske tonove koji su nadahnuli igrače da stvaraju novu glazbu, a sada s Santa Ane Overdriveom, doveli smo našu stručnost u stompboxove. Naoružan FET tehnologijom, ova pedala omogućuje biranje zvukova koji se razlikuju od "samo malo dlakave" sve do gustog, potpuno zasićenog pretjerivanja. Fleksibilni tonovi kontroliraju široku paletu zvučnih okusa. Ova pedala čisti se pomoću kontrole glasnoće gitare, baš kao i naša poznata pojačala. Dizajniran od našeg in-house tim stručnjaka, Santa Ana Overdrive je potpuno originalan krug. Mi smo konzultirao s mnoštvom igrača tijekom dizajna ove pedale, a rezultirajući stompbox je pakiran sa stage-ready značajke. Šasija je izrađena od laganog, izdržljivog anodiziranog aluminija. Gumbi s pozadinskim osvjetljenjem LED-a prikazuju vašu kontrolu na tamnoj pozornici. Čak smo napravili zamjenu baterija brže i lakše pomoću našeg ekskluzivnog "patentiranog zahtjeva", magnetski zakvačenih 9V baterijskih vrata. Iz Amp Jewel LED-a sve do karaktera vašeg tonusa, Santa Ana Overdrive je Fender kroz i kroz.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

True bypass

Da


Ulazi i izlazi

Ulazi

Izlazi


Napajanje

Radi na baterije

Da

Napajanje


Oprema

Adapter uključen


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 5 korisničkih recenzija:

4,30

Heureka.cz

Ukupan dojam

Datum
22.05.2022

Doporučuje produkt

Mínusy: Není podle mých představ,čekal jsem více

Heureka.cz

Ukupan dojam

Datum
10.03.2021

Doporučuje produkt

Plusy: skvělý zvuk a možná kombinace s jinými efekty