cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Fender Jaguar Special 3-Color Sunburst

Električna gitara s ograničenom izdržljivošću s Jaguarovim oblikom tijela iz Japanske ekskluzivne serije koja koristi umjerenu tradicionalnu jednobojnu spiralu, koja donosi sićušnu moć rocka i snažnije tonove. Sadrži stablo tijelo s poliesterskom...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: 525-6804-900 | ID: 246161

Fender Jaguar Special 3-Color Sunburst

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Električna gitara s ograničenom izdržljivošću s Jaguarovim oblikom tijela iz Japanske ekskluzivne serije koja koristi umjerenu tradicionalnu jednobojnu spiralu, koja donosi sićušnu moć rocka i snažnije tonove. Sadrži stablo tijelo s poliesterskom završnom obradom u kombinaciji s tankim "C" oblika jednodijelnim javorovim vratom. Pločica s palisuterom sadrži 22 povijesna trakica i bijele točkice. Duljina skale je 609,6 mm, a radijus fingerboard je 241 mm. Gitara je opremljena s dva Dragster C skitnica koja se mogu kontrolirati pomoću tradicionalnih kontrola sklopki i sklopa sklopa za ritam, uključujući dvije kontrole glasnoće i glavne zvukove (vod, prekidač za klizanje prema dolje), i dvije kontrole kotača za glasnoću i ton zvonjenja vrata (ritam, klizni prekidač gore). Na raspolaganju je i prekidač za uključivanje / isključivanje za svako podizanje. Uređaj također nudi vintage stop-repni most za bolje podešavanje stabilnosti i vintage stilu tunera. 3-Tone Sunburst dizajn u boji.

Parametri i specifikacija

Zemlja

Zemlja podrijetla

Japan


Preporučena dodatna oprema