cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

https://mzkrnls.b-cdn.net/2021-01-fender-sutaz/lp/MRK-1920-Fender-LP-hr.jpg

Prekrasna električna gitara Fender Duo-Sonic u boji „ice blue metallic“ može već za mjesec dana biti tvoja. To je novija verzija modela koji je lansiran 1956. godine i cijena je trenutno 4.589 kn. Ako te izvučemo, sljedeći mjesec može biti tvoja.

U nagradnu igru se možeš uključiti vrlo jednostavno. Dovoljno je da do kraja veljače kod nas nešto kupiš i u košaricu upišeš kod:

FENDER4ME

Kasnije samo prati našu stranicu i naš Facebook, zato što će upravo tamo 5.3.2021 biti objavlejno ime dobitnika. www.facebook.com/muziker.hr

Upisivanjem jedistvenog koda i slanjem narudđbe ćete biti automatski uključeni u nagradnu igru. U ovu svrhu, ako se dobrovoljno odlučite uključiti u nagradnu igru, organizator - MUZIKER, a.s., sa sjedištem Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, OIB: 35840773 (u nastavku „organizator“) će obraditi broj vaše narudžbe i vaše podatke za kontakt kao što su ime i prezime, e-mail, adresa i broj tekefona u smislu čl. 6 stav. 1 slovo. f) Odredbi Europskog parlamenta i vijeća (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka fizičkih osoba, kojim se poništava smjernica 95/46/ES (opće odredbe o zaštiti podataka).Vaše osobne podatke će organizator obrađivati u svrhu uključivanja u nagradnu igru, izvlačenje dobitnika i kontaktiranja u svrhu predaje nagrade. Kao osoba koje se to tiče imate pravo bilo kada odbiti ovu obradu. Sve informacije vezane za zašitu osobnih podataka uključujući vaša prava su objavkjene na nasoj web stranici u sekciji „Zaštita osobnih podataka".

* OPĆI UVJETI NAGRADNE IGRE MUZIKER

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati