cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Eve Audio SC3070 R

5
ULTRA-KOMPAKTNI 3-SMJERNI MONITOR S IZVANREDNOM REPRODUKCIJOM SREDNJEG DOSEGA I URAVNOTEŽENIM, PRECIZNOM ZVUKOM SLIKOM ZA SNIMANJE, KUĆU I MASTIRANJE STUDIJA SC3070 je trostruko pojačani monitor bliskog / srednjeg polja visoke razlučivosti,...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-30
1.609 €
12.123,01 kn
3-obsežni aktivni studijski monitor Eve Audio SC3070 R

Eve Audio SC3070 R

1.609 €
12.123,01 kn

Kod proizvoda: SC3070-R | ID: 383727

Eve Audio SC3070 R

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

ULTRA-KOMPAKTNI 3-SMJERNI MONITOR S IZVANREDNOM REPRODUKCIJOM SREDNJEG DOSEGA I URAVNOTEŽENIM, PRECIZNOM ZVUKOM SLIKOM ZA SNIMANJE, KUĆU I MASTIRANJE STUDIJA

SC3070 je trostruko pojačani monitor bliskog / srednjeg polja visoke razlučivosti, optimiziran za precizan srednji i moćan bas, što ga čini posebno pogodnim za aplikacije u kojima je potreban cjelovit skup vještina potpuno razvijenog trosmjernog sustava, ali gdje je prostor na dobitku.

Aktivni referentni studijski monitor SC3070 proširuje postojeću paletu glavnih monitora manjim studijskim monitorom. Ovaj trosmjerni model postiže izvanrednu reprodukciju srednjeg dometa SC407 srednjeg dijela s izuzetnom ravnotežom i malim izobličenjima u cijelom frekvencijskom opsegu, ali u mnogo kompaktnijem ormariću. SC3070 je idealno rješenje za snimanje, mastering i kućne studije.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TEHNIČKI RAZGOVOR

Vlastiti Air Motion Transformer RS3 kompanije EVE Audio kombiniran je s posebno dizajniranim 4 "srednjetonskim upravljačkim programom kako bi SC3070 pružio točan i nehipiran prijenos visokih i srednjih frekvencija bez zamornosti. 7" woofer zvučnik zaokružuje SC3070 pružajući precizne i snažne niske frekvencije.

Bas i srednje klase drajveri isti su SilverCone koji se može naći u postojećim modelima EVE Audio koji su se dokazali u vrhunskim studijima širom svijeta. Ovi pokretači rade s bakrenim magnetnim sustavom s malim izobličenjima, što značajno smanjuje faktor izobličenja. Membranski materijal presvučen stakloplastikom izrađen je u stabilnoj saćastoj strukturi kako bi zajamčio istinsku reprodukciju tonova.

DSP

Kao i na svim monitorima iz EVE Audio, SC3070 ima DSP elektroniku visoke razlučivosti. Kvalitetni analogni / digitalni pretvarač BurrBrown (24bit / 192kHz) pretvara analogni ulazni signal isporučen putem RCA ili XLR. DSP osigurava filtriranje bez kašnjenja i istodobno štiti čitav frekvencijski raspon od preopterećenja. Kad je uključen, glasnoća SC3070 polako se povećava kako bi se ostavilo dovoljno vremena za smanjenje glasnoće izvora ako je ulazni signal preglasan.

Prilagođavanje zvučnog okruženja može se izvršiti pomoću prednjeg rotacijskog kodera / tlačnog kodera s rotirajućim LED prstenom. Ovaj gumb omogućuje izravnavanje glasnoće sustava, kao i podešavanje filtara za sobne varijable (filtri s niskom policom, srednjim ekvivalentom i visokim policama). Sve su postavke prikazane na LED prstenu, pružajući trenutne informacije o odabranim vrijednostima. Svjetlinu LED prstena možete podesiti za mračne studije ili video programe.

Tri visokokvalitetna pojačala klase D upotpunjuju sustav i isporučuju dovoljno snage prema zahtjevima moderne glazbene produkcije. Odabrane postavke glasnoće i / ili filtra mogu se neovisno popraviti DIP-sklopkama koje su postavljene na stražnjoj strani pojačala kako bi se spriječile neovlaštene ili nenamjerne prilagodbe.

DIZAJN BASS LUKE

Bas refleksni kanal sa stražnjim pucanjem dizajniran je s niskim protokom buke i pojačava moćnu i preciznu reprodukciju basa SC3070.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

LF Driver Power Amp

EQ

Da

Krajnje pojačalo za zvučnik za više tonove

50W

Kontrole


Svojstva

Niskotonac

Frekvencija dijeljenja

Raspon frekvencija

Pojačalo za središnji zvučnik

Visokotonac

Bas-refleks

Da

Srednotonac

4"

Boja


Materijal

Materijal zvučnice


Ulazi i izlazi

Ulazi

RCA, XLR

Ulaz za mikrofon


Akustika

Konfiguracija pojačanja

Razina zvučnog tlaka - SPL (dB)

120

Razina zvučnog tlaka (SPL)


Pakiranje

Količina paketa (kom)

1

Paket sadrži

Manual, Power Cable, Speaker Grill


Napajanje

Snaga (Watt)

335

Napajanje

230V


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

34

Visina (cm)

25

Dubina (cm)

31

Neto težina (kg)

9,8


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5

Milan M.

Ukupan dojam

Datum
20.01.2022

Tak toto je úplne iný level. Zatiaľ to najlepšie od Eve audio v kompaktnom balení. Iste majú aj vyššie rady, no na to treba mať už aj väčšiu miestnosť, aby to dávalo zmysel. Pokiaľ ide o vzhľad - doteraz som si nejako nezvykol, ale ten zvuk je skvelý. Dá sa krásne fungovať aj bez subu. Za mňa veľká spokojnosť.

Milan M.

Ukupan dojam

Datum
20.01.2022
Ocjenjivana varijanta

Tak toto je úplne iný level. Zatiaľ to najlepšie od Eve audio v kompaktnom balení. Iste majú aj vyššie rady, no na to treba mať už aj väčšiu miestnosť, aby to dávalo zmysel. Pokiaľ ide o vzhľad - doteraz som si nejako nezvykol, ale ten zvuk je skvelý. Dá sa krásne fungovať aj bez subu. Za mňa veľká spokojnosť.