cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Epiphone MATT HEAFY Les Paul Custom

4,58
Električna gitara s prilagođenim oblikom tijela Les Paul koji je dizajniran u bliskoj suradnji s Matt Heafyom iz Triviuma i odražava Heafyjev karakterističan pristup gitari koji mu je zaslužio i Triviumove brojne fanove diljem svijeta. Tijelo...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Električna gitara Epiphone MATT HEAFY Les Paul Custom

Epiphone MATT HEAFY Les Paul Custom

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: MATTHEAFY | ID: 215958

Epiphone MATT HEAFY Les Paul Custom

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Električna gitara s prilagođenim oblikom tijela Les Paul koji je dizajniran u bliskoj suradnji s Matt Heafyom iz Triviuma i odražava Heafyjev karakterističan pristup gitari koji mu je zaslužio i Triviumove brojne fanove diljem svijeta. Tijelo instrumenta izrađeno je od mahagonija i kombinira se s ravnim javorom. Također mahagonija ima profil SlimTaper "D" iz 1960-ih i lijepljen u dubokom zglobu vrata s "Axcess" peta. Podesiva trakasta šipka ima crveno-bijeli poklopac od 2 liste s logom "MKH Les Paul Custom" u bijeloj boji. Fingerboard je izrađen od ebanovine i ima 12 "radijus, 22 srednje jumbo frets i pearloid blok inlays. Duljina ljestvice iznosi 628,65 mm, širina matice je 42,672 mm. Gitara je opremljena jednim EMG-85 pickupom u vratnom položaju i jednim EMG-81 podizanjem u položaju mosta - oba akumulatora pokreću 9V baterija dostupna na stražnjoj strani gitare. Zvuk se može namjestiti putem neovisnih kontrola glasnoće i tonova za svako podizanje, s gumbima crne brzine. Uređaj nadalje ima gornji dio tijela, glavu i ploču za brtvljenje bijeli / crni ili bijeli (7-slojni / 5-slojni / 1-slojni), LockTone Tune-o-matic most sa zakošenjem, teška rotirajuća Epiphone 1/4 "izlazna utičnica, deluxe glave za glačanje s crnim metalnim tulipnim gumbima (omjer 14: 1) i D'Addario žice (.010-.046). Ebanovina boja sa sjajnim završetkom.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Prekidač (Switch)

Mašinice


Svojstva

Preferirana ruka

Boja

Konfiguracija pickupa

HH

Broj pragova

22

Profil vrata

Pickupi (magneti)

Most/tremolo

Boja prema proizvođaču

Ebony


Materijal

Finiš

Mat

Tijelo

Gornja ploča

Vrat

Prstohvat

Hardver


Dimenzije i težina

Dužina skale (mm)

629

Radius prstohvat

12"

Širina gornje kobile (mm)


Zemlja

Zemlja podrijetla

Indonezija


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 5 korisničkih recenzija:

4,58

Anonimno

Ukupan dojam

Datum
30.01.2019

Remek gitár! Elég nehéz, de hamar hozzá lehet szokni. A nyak kényelmes, a hangolást jól tartja, az EMG-k pedig bitangul szólnak. A kialakítással sincs probléma, egy két alig észrevehető hibát leszámítva, de ezek semmiben nem befolyásolják a hangzást. Bátran ajánlom mindenkinek.

Gábor D.

Ukupan dojam

Datum
23.11.2016

Az egyetlen hibája, hogy a fej végén kicsit megfolyt a lakk. Kifejezetten nehéz gitár, amit szokni kellett, de számomra nem zavaró. Nagyon jól szól, kényelmes, pontosan azt kaptam, amit vártam.