cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Delphin RSC Carpath Stol

5
Delphin bestseler u novom kamuflažnom dizajnu Carpath. Razlikuje se od većine fotelja koje se nude na našem tržištu jer je RS savršeno i ergonomski napravio naslon za leđa zahvaljujući kojem vam leđa neće boljeti ni nakon višesatnog čekanja na...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Stol Delphin RSC Carpath Stol

Delphin RSC Carpath Stol

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 410100058 | ID: 353791

Delphin RSC Carpath Stol

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Delphin bestseler u novom kamuflažnom dizajnu Carpath. Razlikuje se od većine fotelja koje se nude na našem tržištu jer je RS savršeno i ergonomski napravio naslon za leđa zahvaljujući kojem vam leđa neće boljeti ni nakon višesatnog čekanja na zalogaj. Pojačani odmor za kukove pridonosi savršenom držanju vašeg tijela i omogućava leđima da se odmaraju. Delphin RS izrađen je precizno u svakom detalju. Podesite naslon za ruke jednostavno i brzo pomičući ih. Ovaj jednostavan i pouzdan sustav omogućuje promjenu položaja naslona za leđa bez potrebe da stojite. Krpa je stvarno pouzdana protiv bilo kakve prljavštine ili oštećenja. Ako se dogodi da dođe do oštećenja ili prljavštine, lako se može očistiti i ukloniti četkom i mlakom vodom. U najboljem slučaju još tek dolazi! Stražnji dio naslona za kuk može se zatvoriti patentnim zatvaračem, a dva grijača Delphin ARCTIC mogu se staviti unutra. Hladne noći više neće biti problem, ali obrnuto, uživat će u vodi s toplim dijelom kuka. Ti grijači nisu uključeni u paket. Naravno, savršena i precizna izrada zagarantirana je ovom izvanrednom stolicom!
Takozvana UNIQ torba postavila je fotelju na novu razinu i ona je uključena u paket. To je ručna torba (20x15cm) koja je usidrena na već napravljenim konektorima. Na njega možete staviti svoj mobilni telefon ili dokumente. Zahvaljujući univerzalnim pojasevima sa Velcro patentnim zatvaračem, torbu možete jednostavno objesiti na pojas ili je premjestiti na konstrukciju kreveta i imati je pri ruci u svakom trenutku.

Tehnički parametri:
Nosivost: 180 kg
Veličina sjedala: 52x52 cm
Visina naslona za leđa: 70 cm
Visina sjedala: 35-48 cm
Težina: 6,6 kg
Transportna veličina: 70x70x30

Kamuflaža CARPATH jedinstveni je i patentirani dizajnerski uzorak koji kombinira maskirnu vizualnu izradu i oblike šarana koji zajedno čine maskirni dizajn. Ovaj jedinstveni i nepomirljivi dizajn potpuno je izradio Delphin i gura granice vaše ribolovne opreme do potpuno nove dimenzije.

Parametri i specifikacija

Opcije

Podesiva visina

Da

Noge

4


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Carpath

Korisna nosivost

Serija


Dimenzije i težina

Transportne dimenzije

70 x 70 x 30 cm

Dimenzije u sklopljenom stanju

70 x 70 x 30 cm

Veličina naslona

52 x 70 cm

Veličina sjedala

52 x 52 cm

Visina

35 - 48 cm

Težina

6,6 kg


Zemlja

Dizajnirano u

Ujedinjeno Kraljevstvo

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 7 korisničkih recenzija:

5

Jan A.

Ukupan dojam

Datum
03.08.2022

za cenu u Muzikeru bezkonkurencni,pevna konstrukce nosnost 180kg.