Deeper Smartphone Case Small

Fishfinderi / Sonderi | Kod proizvoda: JI0448 | ID: 351270

199 kn

Na skladištu za e-shop 4 kom
Besplatna dostava za narudžbe veće od 1.190 kn
35 bodova
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 09.06.2020.

Deeper Smartphone Case Small

Nikada niste mogli duže pecati na ledu, a da vam mobilni uređaj bude potpuno zaštićen i cijelo vrijeme dostupan! Futrolu za Deeper Winter Smartphone Case 2.0 samo pričvrstite na ruku i mobilni uređaj iskoristite kako je najbolje moguće tijekom ribolova na ledu.

Štedi bateriju telefona:

  • Naša lagana i kompaktna futrola za pametne telefone s dodatnom izolacijom štedjet će bateriju vašeg telefona na temperaturama ispod nule. Ploča za izolaciju također je pričvršćena na futrolu kako bi spriječila pomicanje.

Kompatibilna je s prijenosnim punjačem:

  • Ako vam je potrebno više struje za telefon, zimska je futrola opremljena za držanje prijenosnog punjača. Uz dodatni prostor namijenjen kabelu za punjenje štedite vrijeme i punite svoj telefon dok je još u upotrebi.

Otporna je na prskanje i ima sustav za plutanje u slučaju potrebe:

  • Futrola za Deeper Winter Smartphone Case 2.0 vaš telefon štiti ne samo od hladnoće već je i potpuno otporna na prskanje. U slučaju da telefon ispustite u vodu, u futroli će ostati plutati i zaštititi se od prodora vode.

Napomena: Plutanje nemojte testirati jer proizvod nije osmišljen da duže vremensko razdoblje provede u vodi. Trajanje plutanja ovisit će o težini telefona / prijenosnog punjača unutar futrole.

Besprijekoran ergonomski dizajn:

Jednostavan i postojan sustav pričvršćivanja:

  • Remen za ruku s čičak trakom omogućuje sigurno i ugodno upotrebljavanje telefona bez ometanja vaše pokretljivosti. Više ne morate brinuti o tome gdje spremiti telefon tijekom ribolova na ledu. Futrolu na ruku pričvrstite pomoću čičak trake. Tako je jednostavno!

Bolje iskustvo sa zabacivanjem uz sonar:

  • Sigurnosna traka sonara Deeper omogućuje vam dodatnu udobnost tijekom ribolova. Traku samo pričvrstite na svoj sonar, bacite ga u rupu i započnite sa skeniranjem. Kada ste gotovi sa skeniranjem, pomoću trake ga izvadite van.

Izrazito responzivan dodirni zaslon:

  • Dodirni je zaslon potpuno responzivan kako telefon ne biste trebali vaditi iz futrole za provjeravanje skenova sonara, slanje poruka ili odgovaranja na pozive. Silikonski jastučić na izolaciji osigurava telefon od klizanja i micanja unutar futrole.

Veličina: 

175x120x40 mm

Težina: 

130 g

Kompatibilnost telefona: 

130x80 mm

Parametri i specifikacija

Zemlja podrijetla

Litva

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Deeper Smartphone Case Small , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Deeper Smartphone Case Small
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati