Deeper Fishfinder Chirp+

Fishfinderi / Sonderi | Kod proizvoda: JI0812 | ID: 351262

Deeper Fishfinder Chirp+

Deeper CHIRP+ prvi je svjetski uređaj za traženje ribe koji se može baciti s omogućenim GPS-om i Wi-Fi mrežom te koji upotrebljava tehnologiju CHIRP. Tri frekvencije zraka, oštra jasnoća i ekstremna točnost čine ga idealnim za brzo lociranje ribljih skrovišta ciljanih vrsta, određivanje položaja riba grabežljivica, pronalaženje ribljih jata i ribolov u ekstremnim dubinama. CHIRP+ daje vam stratešku prednost da ulovite više, brže i bolje.

Što je CHIRP?

 • Tradicionalni sonari šalju po jedan frekvencijski impuls. Sonar CHIRP (engl. Compressed High Intensity Radiated Pulse - komprimirani emitirani impuls visokog intenziteta) šalje neprekidni tok frekvencija, od niskih do visokih i zbog toga su očitanja sonara mnogo jasnija i imaju veću razlučivost nego kod tradicionalnih sonara.
 • Uz odvajanje ciljanih vrsta od 1 cm lako možete locirati ciljanu vrstu čak i ako je u jatu riba za mamac. Pronađite i najsitniji mamac prilikom okomitog džiganja.
 • Smetnje zbog odjeka valova i šumova minimalne su uz CHIRP tako da možete očekivati precizna sonarna očitanja u vrlo plitkoj vodi i locirati ribu već na 15 cm od površine vode. S druge strane, moći ćete raspoznati ribe s dna čak i na dubini od 100 m.
 • Brže otkrijte riblja skrovišta skeniranjem područja pomoću zrake pod uskim kutom, 47° (100 kHz). Pomoću zrake pod srednjim kutom, 16° (290kHz), pristupite žarišnoj točki koju ste pronašli. Približite se ciljanoj vrsti uz vrlo detaljnu zraku pod uskim kutom od 7° (675 kHz). 
 • Do 80 % za 45 minuta, 100 % za 75 minuta. Vratite se u vodu brže.

Što se prikazuje na zaslonu aplikacije Fish Deeper:

Iznimno detaljni i oštri prikazi. Razlikujte ribe grabežljivice od ribe za mamac te ribe s dna od kontura dna.Iznimno detaljni i oštri prikazi. Razlikujte ribe grabežljivice od ribe za mamac te ribe s dna od kontura dna.

Uočite vegetaciju, strukturu, ribu i konturu dna, ali i tvrdoću i postojanost dna. Saznajte koja je dubina i temperatura vode.Uočite vegetaciju, strukturu, ribu i konturu dna, ali i tvrdoću i postojanost dna. Saznajte koja je dubina i temperatura vode.

Smanjite odjek valova i šum sonara u plitkoj vodi do 15 cm. Smanjite odjek valova i šum sonara u plitkoj vodi do 15 cm.

Odaberite između tri palete boja za savršeni vizualni prikaz u svim vremenskim uvjetima.Odaberite između tri palete boja za savršeni vizualni prikaz u svim vremenskim uvjetima.

Svaki ribič koji želi ići u ribolov može ga ponijeti bilo kamo u bilo kojem trenutku:

Ribolov s obaleRibolov s obale: Tehnologija CHIRP sonara, zajedno s ugrađenim GPS-om, čini ga najnaprednijim prijenosnim uređajem za traženje ribe koji se može baciti za ribolovce na obali. Napravite karte jezera s obale ili skenirajte vodu kako biste otkrili riblja skrovišta i pronašli ribu.

Ribolov s kajaka/SUP ribolovRibolov s kajaka/SUP ribolov: Uz fleksibilni nosač, Deeper CHIRP+ ugrađuje se na vaš kajak u sekundi, bez bušenja, bez kabela ili baterija. Idealan za SUP ribolov, savršeno pristaje u svaki otvor ili ruksak za ribički pribor. Bacite varalicu troll i izradite kartu ili bacite uređaj da biste došli do teško dostupnih područja.

Ribolov iz brodaRibolov iz broda: Idealan za male brodove. Bacite uređaj ili varalicu troll s vašeg pontona, čamca, veslačkog čamca ili gumenjaka. Bacite varalice troll pri maloj brzini od 3 kph za precizna čitanja sonara ili bacite uređaj na teško dostupna mjesta. Riječ je o zaista sjajnom uređaju koji će vam dati prednost brodovima svih veličina jer nikad ne znate kada bi vam mogao zatrebati.

Ribolov na leduRibolov na ledu: Kao bljeskalica za ribolov na ledu, Deeper CHIRP+ olakšava pomicanje od rupe do rupe bez pretvornika ili žica. Odvajanje ciljane vrste od 1 cm omogućuje vam da vidite kada se ciljana vrsta sprema napasti. Zraka pod uskim kutom od 7° (675 kHz) osigurava precizno čitanje uz neznatan šum sonara. Aplikacija Fish Deeper ima tradicionalni prikaz bljeskalice za led, A-prikaz i način za zumiranje.

Deeper Lakebook™ - Platforma za upravljanje batimetrijom:

Svaka sonarna snimka i batimetrijska karta koju izradite pomoću sonara serije Deeper CHIRP+, svako mjesto interesa (ili putna točka) koje označite aplikacijom Fish Deeper nalaze se na jednom mjestu uz Lakebook™, vaš osobni dnevnik za bolji ribolov. 

Materijal: 

Kućište od ABS-a, umetci od titana

Kompatibilnost: 

Od iOS 11.0 i Android 5.0 do najnovijih iOS i Android uređaja

Vrsta sonara:

CHIRP s 3 frekvencije - Uski CHIRP 675 kHz (konusni kut 7°), Srednji CHIRP 290 kHz (konusni kut 16°), Široki CHIRP 100 kHz (konusni kut 47°)

Odvajanje ciljane vrste: 

1 cm. Uski Chirp; 2,4 cm. Srednji Chirp; 2,4 cm. Široki Chirp

Min. - maks. dubina: 

15 cm. – 100 m.

Brzina snimanja: 

Do 15 u sekundi

Sonarski načini rada: 

Standardni, ribolov na ledu, ribolov na čamcu, GPS na obali

Materijal: 

Kućište od ABS-a, umetci od titana

Kompatibilnost: 

Od iOS 11.0 i Android 5.0 do najnovijih iOS i Android uređaja

Vrsta sonara: 

CHIRP s 3 frekvencije, Uski CHIRP 675 kHz (konusni kut 7°), Srednji CHIRP 290 kHz (konusni kut 16°), Široki CHIRP 100 kHz (konusni kut 47°)

Odvajanje ciljane vrste: 

1 cm. Uski Chirp; 2,4 cm. Srednji Chirp; 2,4 cm. Široki Chirp

Min. - maks. dubina: 

15 cm. – 100 m.

Brzina snimanja: 

Do 15 u sekundi

Sonarski načini rada: 

Standardni, ribolov na ledu, ribolov na čamcu, GPS na obali

Senzor temperature: 

Senzor temperature na površini vode u stupnjevima Fahrenheita/Celzijusa

Radna temperatura: 

-20°C do 40°C 

GNSS (podržani sustavi globalnog pozicioniranja): 

GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS

Vrijeme rada: 

Do 4,5 sati s uključenim GPS-om; Do 6 sati s isključenim GPS-om

Tehnologija punjenja: 

Brzo punjenje, 80 % za 45 min., 100% za 75 min.

Unutarnja baterija: 

Litijev polimer, punjiva od 3,7 V, 950 mAh

Izlazni adapter (nije uključen): 

Ulaz 110 V/220 V. Izlaz Micro USB, 5 V 2 A

Povezivost: 

Wi-Fi

Raspon veze: 

Stabilna veza do 100 m.

Boja: 

Vojnički zelena

 • Sonar CHIRP+
 • USB kabel
 • Neoprenska torbica
 • Pričvrsni vijci x2
 • Kratak vodič
 • Sigurnost i propisi

Parametri i specifikacija

Zemlja podrijetla

Litva

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Deeper Fishfinder Chirp+ , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Deeper Fishfinder Chirp+
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati