DDRUM Beta 5 Piece Electronic Kit SET

Setovi električnih bubnjeva | Kod proizvoda: DD-BETA-SET | ID: 230665

Nije više u ponudi

Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se trenutno ne nalazi u ponudi.
Tražite alternativu?

0800 140 055 Pišite nam

DDRUM Beta 5 Piece Electronic Kit SET

GLAVNA SLIKA SETU JE ILUSTRATIVNA! - SET s priborom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam pribor i potrošni materijal. Ako sada odlučite kupiti, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Nema potrebe za naknadnim rješenjima, a imate i uvjerenje da pribor koji je uključen u određeni SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Adapter uključen

Da

Zemlja podrijetla

USA

Proizvodi u setu

1 x

DDRUM Beta 5 Piece Electronic Kit

DDRUM Beta 5 Piece Electronic Kit

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sve novo beta verziju, sve što trebate za početak putovanja u svijetu elektroničkih udaraljki! Radeći unatrag iz naših naprednijih e-kompleta, DDBetu smo začetili kao prvi korak u putovanju bubnjara. Bilo je to jednostavno njihov prvi elektronski komplet ili njihov prvi kit za bubnjevima, zamislili smo da je jednostavan za korištenje. Komplet sadrži moderniji modul koji se bavi 100 korisnih zvukova kompleta bubnjeva. Zvuk pokriva sve osnove, za početak rada u bubnjevima i udaraljkama, uključujući simfonijske i latinske udarne zakrpe. Naći ćete ove i više, u 32 unaprijed postavljenih setova koji su standardni na DDBETA. DDBETA nudi kompaktnu veličinu, savršenu za spavaće sobe i male apartmane. Osjetljivi jastučići bubnja s jednim zonama. Dinamičke cijevi s jednim zonom s značajkom prigušenja. Sve po vrlo atraktivnoj cijeni. DDBeta, prva riječ u elektronskom udaraljki.Finish: crna s crvenim naglaskomKit Konfiguracija: 4-8inch Single zone Bubanjasti jastučići3-12inch Cimbal jastučići-chokable1-Hi štitnik kontroler1-Bass drum foot controller1- set slušalica kompaktni stalak sustavSpeci (Other): Značajke modula 10 1/4 ulaza MIDI OUTLINE IN 1/8 ulaz Utičnica za slušalice32 Preset bubnjevi168 visoki zvuk zvuka Metronome Reverb

1 x

Stable DT 801 Drum Throne

Stable DT 801 Drum Throne

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Teška radna kutija okruglih bubnja s višom krutom sjedištem od kože sa debelim jastučićem za maksimalnu udobnost i veliku stabilnost. Opremljen je dvostrukim nosačima stativa koji su izrađeni od visokokvalitetne legure i obložene gumenim gumenim nogama kako bi se osiguralo najbolje držanje i sigurnosni matica za pričvršćivanje sjedala nakon podešavanja visine. Boja sjedala: crna.

1 x

Goodwood GW 5A Wood Tip

Goodwood GW 5A Wood Tip

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Drumsticks s drvenim vrhom. Američki Hickoryovi štapići napravljeni su uz svjestan bubnjar u svezi s proračunom. Dobivate sjajne, izdržljive štapiće bez visokih troškova marki "gornje police".

1 x

Superlux HD-669

Superlux HD-669

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Zatvorene natrag Studio Headphones. Savršeno za upotrebu u okruženju s visokom razinom buke. Čvrsta struktura glave omogućuje dugotrajnu trajnost. Opremljen s 2 odvojive ravne kabele. 1 metar dugo za osobni izvor zvuka. Duljine 3 metra za profesionalne nadzore.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate DDRUM Beta 5 Piece Electronic Kit SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | DDRUM Beta 5 Piece Electronic Kit SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati