cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Cort Action Bass Plus LH Crna

4,65
Pristupačne, ali naprćen kvalitetnim materijalima, komponentama i obrtima, basovi Action Series definiraju vrijednost za bavljenog basista s raznovrsnim značajkama kao što su PJ, JJ i opcije podizanja soapbarova i aktivna elektronika EQ. P-tip...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
239 €
1.800,75 kn
Električna bas gitara Cort Action Bass Plus LH Crna

Cort Action Bass Plus LH Crna

239 €
1.800,75 kn

Kod proizvoda: 8809383838840 | ID: 244026

Cort Action Bass Plus LH Crna

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pristupačne, ali naprćen kvalitetnim materijalima, komponentama i obrtima, basovi Action Series definiraju vrijednost za bavljenog basista s raznovrsnim značajkama kao što su PJ, JJ i opcije podizanja soapbarova i aktivna elektronika EQ. P-tip bass pickup je idealan za žanrove kao što su hard rock, klasična rock i Motown, dok J-tip pickup je pogodan za jazz i pop. Ova kombinacija pruža bogatstvo klasičnih basova za praktički bilo koji glazbeni žanr i stil. Postavljena u formatu Volume, Tone, Bass i Treble, 2-pojasni EQ omogućuje pojačavanje i rezanje funkcija za pažljivo odabrane frekvencije basova i visokih tonova. To rezultira širim tonskim rasponom s čvrstim i fokusiranim niskim krajem s glatkim korisnim poticajem. Pronađeno samo na basovima Action Series, ergonomski oblik tijela koji spaja najbolje elemente klasičnih i modernih dizajna, bio je dizajniran za smanjenje umora i poboljšanje igrivosti za produžene dane igranja. Precizno proizvedeni za najveću stabilnost i funkcionalnost ugađanja, Cortovi umjereni tuneri jamče da možete svaku bilješku svirati na pouzdanje i autoritet. Dobro opremljene šume pružaju laganu težinu za produženu igru ​​i vježbu - čineći ga pogodnim za početnike i ženske igrače. Ljevoručni model. Završi: Crni.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Broj žica

4

Mašinice

Kontrole


Svojstva

Preferirana ruka

Konfiguracija pickupa

SS

Broj pragova

24

Elektronika

Boja prema proizvođaču

Crna


Materijal

Finiš

Mat

Tijelo

Vrat

Prstohvat

Gornja ploča

Hardver


Oprema

Torba/kofer uključen


Dimenzije i težina

Dužina skale (mm)

864


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 8 korisničkih recenzija:

4,65

Stanislav Č.

Ukupan dojam

Datum
06.11.2017

Před tutu basu sem měl Precision Bass(Dimavery)a ale jaksi zme se nemohli ,,domluvit" tak sem se ho zbavil a kupil sem si tu ten Cort. Že ho eště neměl Muziker v nabidce zvolil sem konkurencju. Po asi 4 měsicach na nim prasklo tělo tuž sem ho vratil. Ale jinak ide o dobru basu. Ma vyborny krk, hmatnik a pražce OK, a je velmi lehka. Je to aktivka takže i zvuk se da najit slušny. A cena je prostě super. pro začatečniky asi nejlepši volba a pro pokročilejši asi tež. Takže musim jedině doporučit.

Gábor K.

Ukupan dojam

Datum
25.08.2023
Ocjenjivana varijanta

Teljesen megfelel, minőségi darab. Csak ajánlani tudom!

Václav M.

Ukupan dojam

Datum
15.11.2020
Ocjenjivana varijanta

Změna. Mám tuto basu, čtvrt roku a nadšení z ní opadlo. To je smutné, ale chtěl bych říct, že nástroj je dobrý pro začátečníky a pokročilé hráče tvrdších žánrů, např. Metal, Hard rock atd. Se zvukem jsem i na dále spokojen. Určitě najdu způsob jak ji ještě využít. Např. malé koncerty a hraní na nějakých akcích. Jak už zmínil Tomáš H.: "musí se jenom kapku nastavit, a potom už nebzučí." To je vlastně pravda. Je třeba seřídit krk, výšku strun, tak aby nedrnčely o pražce a natáhnout kvalitní struny. Když máme dobrý aparát a kvalitní struny, tak každý nástroj hraje. A ještě se ten nástroj hodí, jako záložní i pro profesionály. Hraje dobře. Z kvality jsem stáhl jednu hvězdu, protože trvá to nastavování a ještě je u této basy nevýhoda. Nemá přepínač mezi aktivní a pasivní elektronikou. Což znamená, když se vám vybije baterka a nemáte náhradní jste v háji, nehrajete. Ale jinak ten nástroj hodnotím jako dobrý. Tzn. 3, jako ve škole. :-) (-:

Tomáš H.

Ukupan dojam

Datum
20.04.2020
Ocjenjivana varijanta

Výborný zvuk, musí se jenom kapku nastavit, a potom už nebzučí