cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Cort AB850F Crna

5
Cortova akustična bas gitara ima duboko jumbo tijelo (dubina od 110-135mm) kako bi se dobio veliki prirodni akustični zvuk s puno volumena koji će sidro u low-end u bilo kojem glazbenom okruženju. Fishman elektronika olakšava i veliki pojačani...
Naručeno kod dobavljača 1 kom
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
359 €
2.704,89 kn
Akustična bas gitara Cort AB850F Crna

Cort AB850F Crna

359 €
2.704,89 kn

Kod proizvoda: 8809383838611 | ID: 241172

Cort AB850F Crna

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Cortova akustična bas gitara ima duboko jumbo tijelo (dubina od 110-135mm) kako bi se dobio veliki prirodni akustični zvuk s puno volumena koji će sidro u low-end u bilo kojem glazbenom okruženju. Fishman elektronika olakšava i veliki pojačani zvuk. Jumbo tijelo pune veličine (110 * 135mm) proizvodi veliki, puni tjelesni zvuk s puno basova i izuzetne glasnoće. Tijelo također ima venecijansku cutaway za jednostavan high-fret pristup. Smreka pruža idealnu ravnotežu između snage i fleksibilnosti, stoga je njegova ogromna popularnost kao izbor drveta za vrhove akustičnih gitara. Spruceov svestrani zvučni znak čini ga idealnim za razne glazbene žanrove i stilove igranja. Svijetla, ali prirodna s jakom i toplom srednjom bojom, ljubljeni drvo mahagonija već desetljećima je standard za leđa i bočne dijelove premium akustike. Standardna duljina ljestvice za bas gitaru pune veličine, dugačka ljestvica nadopunjuje veličinu tijela veličanstvenu za ekspanzivan zvuk s poboljšanim vibracijama gudača. Sadrži 2-pojasni EQ, LED tuner i faznu kontrolu zajedno sa Sonicoreovim podizanjem za Fishman zvuk potpisa. Ovaj model dolazi standardno uz koncertnu torbu. Završi: Crni.

Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

Broj žica

4

Mašinice

Kontrole

Ugrađeni štimer

Da


Svojstva

Preferirana ruka

Izrez (cutaway)

Da

Pickupi (magneti)

Broj pragova

22

Most/tremolo

Umetci prstohvata

Dot

Boja prema proizvođaču

Crna


Materijal

Finiš

Mat

Dno i stranice

Gornja ploča

Vrat

Finiš vrata

Prstohvat

Konstrukcija

Šipka (Truss rod)


Pakiranje

Paket sadrži


Oprema

Torba/kofer uključen


Dimenzije i težina

Dužina skale (mm)

864

Širina gornje kobile (mm)

43


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 4 korisničkih recenzija:

5

Jozef K.

Ukupan dojam

Datum
06.01.2023

Veľká spokojnosť

Didier G.

Ukupan dojam

Datum
26.11.2022

Bonne basse électro-acoustique (j'avais déjà testé l'instrument) à prix défiant toute concurrence. Pour les gens n'ayant pas de longs bras, attention à la longueur du manche ! État à la réception impeccable.

Peter K.

Ukupan dojam

Datum
29.07.2022

Super nastroj za tu cenu. Na opekacky a domace hranie je fakt super