cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Cleveland TFi 2135 Elevado Putter Right Hand

Svi mi imamo različite stavke, pozicije adresa i preferencije za klubove. I postavljanje preko lopte savršeno svaki put je gotovo nemoguće, što dovodi do neusklađenosti i izvan središnjih hitova. Kao rezultat toga, razvili smo tehnologiju...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Palica za golf - puter Cleveland TFi 2135 Elevado Putter Right Hand

Cleveland TFi 2135 Elevado Putter Right Hand

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 11011116-RH | ID: 253693

Cleveland TFi 2135 Elevado Putter Right Hand

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Svi mi imamo različite stavke, pozicije adresa i preferencije za klubove. I postavljanje preko lopte savršeno svaki put je gotovo nemoguće, što dovodi do neusklađenosti i izvan središnjih hitova. Kao rezultat toga, razvili smo tehnologiju poravnavanja koja vam omogućuje da ispravno poravnate vašu putt bez obzira na vaš set-We call it 2135. Poravnanje na tradicionalnim lopaticama s lopaticama obično je na dnu prirubnice palice, što je u redu ako su vam oči izravno su iznad loptice za golf. Naše istraživanje pokazuje da 80% igrača ne gleda izravno preko loptice za golf, što može dovesti do pogrešnog poravnavanja pri korištenju tradicionalne linije poravnavanja. Naša nova 2135 podignuta poravnanja podiže tradicionalnu liniju na 21,35 mm od tla, točni polumjer golf loptice. 2135 podignuta linija za poravnavanje nikad neće dati pogrešnu percepciju, bez obzira na to gdje se bavite loptom za golf.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod


Svojstva

Preferirana ruka

Oblik

Balans

Lie


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Dužina

Težina glave

Offset


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema