cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Callaway Rogue Palica za golf - driver Desna ruka 10,5° Regular

Golf klub koristi prvi udarac iz kutije za te. Rogue koristi poboljšanu Jailbreak tehnologiju s novim titanovim šipkama u obliku saturnog oblika koji su 25% lakši, a ispunjavajući njihovu funkciju za ukrućenje krune i potplata. Stvrdnjivo tijelo...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Palica za golf - driver Callaway Rogue Palica za golf - driver Desna ruka 10,5° Regular

Callaway Rogue Palica za golf - driver Desna ruka 10,5° Regular

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 4A051506C237 | ID: 259263

Callaway Rogue Palica za golf - driver Desna ruka 10,5° Regular

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Golf klub koristi prvi udarac iz kutije za te. Rogue koristi poboljšanu Jailbreak tehnologiju s novim titanovim šipkama u obliku saturnog oblika koji su 25% lakši, a ispunjavajući njihovu funkciju za ukrućenje krune i potplata. Stvrdnjivo tijelo omogućava licu da preuzme više udarnih opterećenja kako bi promovirala bržu brzinu kugle i omogućila našu novu X-Face VFT arhitekturu lica, koja promiče brzu brzinu kugle preko prostranog lica lica. Naš vlasnički trijasni ugljikov kompozitni materijal iznimno je lagan i jak, čime se štedi značajna težina. Redistribuirali smo tu težinu u perimetru glave kako bi značajno povećali MOI i oprost, što pomaže u očuvanju udaljenosti i smjera na hitovima izvan središta. Specifikacije: Desna usmjerenja. Potkrovlje: Podesivo (9,5 ° -12,5 °). Laž: 58,00 ° (Podesivo). Flex: redoviti. Duljina: 45,5 ''. Osovina: Projekt X EvenFlow 65 Driver Graphite.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Preferirana ruka

Flex

Podesivost

Da

Model shafta


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Zapremina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema