cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Callaway Great Big Bertha Fairway Wood Right Hand Stiff 3

Callaway Veliki Big Bertha Fairway Wood je napredak u tehnologiji za više udaljenosti i igranja, s Forged Hyper Speed ​​Face Cupom za brzinu kugle i Modern Warbird Sole što ga čini lako pogoditi. Dizajniran je za velike brzine, tako da lopta ide...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Palica za golf - fairway drvo Callaway Great Big Bertha Fairway Wood Right Hand Stiff 3

Callaway Great Big Bertha Fairway Wood Right Hand Stiff 3

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 4348-RH-STF-3 | ID: 252327

Callaway Great Big Bertha Fairway Wood Right Hand Stiff 3

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Callaway Veliki Big Bertha Fairway Wood je napredak u tehnologiji za više udaljenosti i igranja, s Forged Hyper Speed ​​Face Cupom za brzinu kugle i Modern Warbird Sole što ga čini lako pogoditi. Dizajniran je za velike brzine, tako da lopta ide dugo na središnjim udarcima i hitovima izvan središta. OptiFit hosel omogućuje vam odabir između 8 različitih konfiguracija za ugađanje potkrovlja, laže i lica. Uz OptifFit hosel prikladno konfiguriran prema potrebama svakog pojedinog igrača, rezultat je visoki kut za pokretanje i niski spin-stop, uvjeti pokretanja koji promiču maksimalnu udaljenost. Glava je veća od našeg tipičnog drvenog drveta i ta dodana površina vodi do višeg MUP-a za više oprosta. Dodana Warbird podnožje, što klub čini lako pogoditi iz raznih laži s srednjom lansirnom putanjom. Velika Big Bertha ima sofisticirani dizajn koji vuče središte gravitacije nisko u glavi i straga, daleko od središta klupske glave, kako bi olakšalo lansiranje kugle na višu razinu, zadržavajući minimalnu pozadinu.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod


Svojstva

Preferirana ruka

Flex


Oprema

Loft


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema