cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Callaway Epic Max Driver 12 Left Hand Lady

Kada lider u brzini lopte u industriji razvije formulu za brzinu i stavi je u najprostiji Epic ikad, to je uistinu posebno postignuće. Zapravo, Epic MAX izvanredan je inženjerski podvig za golfere koji žele udarati loptu duže i uspravnije nego ikad p

Kod proizvoda: 4D351214U100 | ID: 390647

4.329 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Callaway Epic Max Driver 12 Left Hand Lady

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kada lider u brzini lopte u industriji razvije formulu za brzinu i stavi je u najprostiji Epic ikad, to je uistinu posebno postignuće. Zapravo, Epic MAX izvanredan je inženjerski podvig za golfere koji žele udarati loptu duže i uspravnije nego ikad prije.

Ovaj se pokretač temelji na jednostavnoj jednadžbi da su AI + Jailbreak + Speed Frame = veća udaljenost. Svu smo ovu brzinu konstruirali u model MOI s velikim lansiranjem, koji također ima značajnu prilagodljivost za podešavanje leta lopte. Budućnost MAX tehnologije vozača i performansi je ovdje i uskoro će zauvijek promijeniti industriju.

ZNAČAJKE I KORISTI

Izvanredna brzina lopte iz okvira brzine jailbreak AI

Epske brzine lopti počinju s AI Jailbreak Speed Frameom. Prethodni Jailbreak dizajnirali su tijelo u okomitom smjeru. Primjenom umjetne inteligencije dizajn poboljšava stabilnost i u vodoravnom i torzijskom smjeru. Rezultat su izuzetne brzine lopte po cijelom licu.

Brza brzina lopte od AI Dizajniran Flash Face SS21

Napredni Flash Face dizajniran za inteligenciju promiče brzu brzinu lopte na širem području. Svako lice i svaka geometrija glave jedinstveno su optimizirani u Epic-u, a titan super čvrstoće promiče optimalnu brzinu, oprost i robusnost okretanja. Sve ovo rezultira većim naglaskom na brzini središnje i izvan centra.

Naj opraštajući epski ikad

Epic MAX stvara izuzetno visoko praštanje, počevši s lakšom, jačom troosnom krunom koja štedi preko 18 grama težine. Inženjeri su preraspodijelili tu ušteđenu težinu kako bi promovirali veliko lansiranje i više oproštaja. Epic MAX donosi iznimnu kombinaciju dubokog CG, pristranosti i većeg MOI za čvršću disperziju opsega
to dovodi do ravnijih pogona.

Više kontrole s podesivim pondernim ponderima

S kliznom stražnjom utegom od 17 g, golferi imaju beskonačnu prilagodljivost za promicanje leta lopte koju žele igrati. U kombinaciji s OptiFit hoselom, Epic MAX omogućuje korekciju oblika hica do 20 metara.

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Rod

Flex

Loft

Podesivost

Da

Model shafta

Zapremina

Dobna skupina

Sezona

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Callaway Epic Max Driver 12 Left Hand Lady , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati