cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Callaway Apex 21 Irons 5-PW Right Hand Steel Regular

Predstavljamo vam Apex 21 Okovi. Ovo je izvanredna razina krivotvorenih performansi i izrade koja nikada prije nije viđena. To je prvo kovano željezo dizajnirano s umjetnom inteligencijom za brže brzine lopte, a to je tek početak. Vrhunski tim za ist

Kod proizvoda: 4D205015H2006 | ID: 390694

8.479 kn
9.449 kn
- 10%
Na skladištu za e-shop 3 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-05-24
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Callaway Apex 21 Irons 5-PW Right Hand Steel Regular

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Predstavljamo vam Apex 21 Okovi. Ovo je izvanredna razina krivotvorenih performansi i izrade koja nikada prije nije viđena. To je prvo kovano željezo dizajnirano s umjetnom inteligencijom za brže brzine lopte, a to je tek početak. Vrhunski tim za istraživanje i razvoj poboljšao je konzistenciju okretanja koristeći AI, povećao oprost od masivne jezgre volframove energije i poboljšao oblikovanje za još bolju interakciju travnjaka. Apex pruža vrhunske performanse s kultnim osjećajem na svakom zamahu.

Prvo željezo Apex dizajnirano s AI

Flash Face čaša koju je dizajnirao AI prvi je put u kovanom Apex glačalu. Jedinstvena Flash Face arhitektura u svakom glačalu stvara velike brzine lopte i povećanu robusnost okretanja za svaki klub u garnituri. Dizajnirani su za impresivnu udaljenost i kontrolu.

Dosljedno lansiranje i povećani oprost

Po prvi put smo u Apex željezo implementirali Tungsten Energy Core. S do 64 grama volframa po željezu, možemo točno postaviti Gravitacijski centar kako bismo promovirali izvanredno lansiranje tijekom cijelog seta i više oproštaja na snimkama izvan centra.

Kovano sječivo osjeća se u blizini kao željezo

Apex glačala poznata su po svom čistom osjećaju, a ni Apex 21 se ne razlikuje. Kovani 1025 ugljični čelik od blagog ugljika i patentirane uretanske mikrosfere pružaju izuzetan zvuk i osjećaj udara, dok poboljšano oblikovanje pomaže poboljšati osjećaj kroz travnjak.

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Rod

Flex

Shaft

Sastav skupa

Broj golf klubova

6

Dobna skupina

Sezona

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Callaway Apex 21 Irons 5-PW Right Hand Steel Regular , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati