cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Callaway Apex 21 Hybrid 4 Right Hand Stiff

Callaway je godinama prvi hibrid u Golfu i neprestano uvodimo inovacije koje mijenjaju igre za svaki segment kategorije. To se posebno odnosi na Apex hibrid, visokotehnološki dizajn koji kombinira izuzetne AI tehnologije brzine lopte, značajke pobolj

Kod proizvoda: 4D246414V300 | ID: 390684

1.957 kn
2.199 kn
- 11%
Na skladištu za e-shop 1 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-05-24
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Callaway Apex 21 Hybrid 4 Right Hand Stiff

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Callaway je godinama prvi hibrid u Golfu i neprestano uvodimo inovacije koje mijenjaju igre za svaki segment kategorije. To se posebno odnosi na Apex hibrid, visokotehnološki dizajn koji kombinira izuzetne AI tehnologije brzine lopte, značajke poboljšanja igre i prilagodljivost u obliku igrača. Ovo je izuzetno svestran paket visokih performansi koji može pomoći širokom krugu igrača.

Izuzetne brzine lopte iz brzih lopatica Jailbreak AI

Jailbreak AI Velocity Blades dizajnirani su da povećaju vertikalnu krutost u blizini potplata palice, stvarajući veću brzinu na licu gdje većina igrača pogađa svoje hibride. Te oštrice omogućuju da se Face Cup savija na kruni za bolju konzistenciju brzine vrtnje, a šipke se šire kako bi poboljšale uvijanje ukočenosti, što dovodi do više opraštanja po cijelom licu.

Brza brzina lopte od AI Dizajniran Flash Face SS21

Svaki model i svako lice u Apexovim hibridima jedinstveno su dizajnirani koristeći napredni AI. To je provjereni dizajn brzine lopte koji još veći naglasak stavlja na središnju i izvanrednu brzinu lopte.

Visoko pokretanje s opraštanjem

Primijenili smo masivno ponderiranje volframa u svaku ponudu potkrovlja. Radeći to, tim za istraživanje i razvoj postavio je Gravitacijski centar niže kako bi promovirao visoko lansiranje i pružio više oproštaja na mecima izvan centra.

Poboljšana kontrola leta lopte

Apex Hybrids isporučuju se s podesivom cijevi koja vam pomaže optimizirati potkrovlje, putanju i kontrolu za još veću svestranost.

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Rod

Flex

Loft

Podesivost

Da

Dobna skupina

Sezona

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Callaway Apex 21 Hybrid 4 Right Hand Stiff , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati