cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Bresser Junior Biotar 300x-1200x Microscopew/case

Monokularni mikroskop koji koristi osvjetljenje s baterijskim napajanjem iz serije Junior koji je prikladan za djecu mlađu od 8 godina i dolazi s opsežnom paletom dodatne opreme, uključujući plastičnu torbicu i razne objektivne objektive (7,5x,...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: 70125-BRESSER | ID: 288043

Bresser Junior Biotar 300x-1200x Microscopew/case

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Monokularni mikroskop koji koristi osvjetljenje s baterijskim napajanjem iz serije Junior koji je prikladan za djecu mlađu od 8 godina i dolazi s opsežnom paletom dodatne opreme, uključujući plastičnu torbicu i razne objektivne objektive (7,5x, 15x, 30x) koji omogućuju povećanje od 300x do 1200x. Ostali pribor obuhvaća kliznu kutiju sa 5 pripremnih dijapozitiva, 5 mikroskopskih pločica i 10 pokrovnih ploča, set za analizu (škare, pincete, pipete i 2 igle za analizu) i uzorke za uzorke (grožđe, škampi, kvasac, morska sol i guma mediji). Dimenzije: 130 x 87 x 220 mm.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Zemlja

Zemlja podrijetla

Njemačka


Preporučena dodatna oprema