cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Beyerdynamic A 20

4,65
S RCA ulazom s velikim pojačanjem, A 20 lako radi s većinom izvora. Ulazni signal može se petljati i potpuno je bez gubitaka signala zahvaljujući čvrsto ožičenom RCA izlazu. A 20 jamči posebno otvoren i proziran zvuk sa svim slušalicama, bez...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Hi-Fi Pojačala za slušalice Beyerdynamic A 20

Beyerdynamic A 20

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: A20 | ID: 221808

Beyerdynamic A 20

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

S RCA ulazom s velikim pojačanjem, A 20 lako radi s većinom izvora. Ulazni signal može se petljati i potpuno je bez gubitaka signala zahvaljujući čvrsto ožičenom RCA izlazu. A 20 jamči posebno otvoren i proziran zvuk sa svim slušalicama, bez obzira imaju li nisku ili visoku impedansu.

Također u pogledu fleksibilnosti, A 20 ne ostavlja ništa za željeti: dugme izrađeno od čvrstog aluminija opremljeno je originalnim ALPS potenciometrom za promjenjivu glasnoću. Povrh toga, A 20 s prednje strane ima dvostruke priključke za slušalice.

Parametri i specifikacija

Napajanje

Napajanje

Adapter, USB


Oprema

Adapter uključen

Da


Zemlja

Zemlja podrijetla

Njemačka


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

4,65

Miloslav H.

Ukupan dojam

Datum
31.05.2016

Super sluchátkový zesilovač. Hodnocení jsem již psal. Přimlouval bych se pouze za lepší péči při balení výrobků před předáním dopravci. Ukazuje se, že pouhé omotání folií nestačí...

Miloslav H.

Ukupan dojam

Datum
01.05.2016

Zesilovač jsem zakoupil k tzv. world band receiveru SONY ICF SW 7600G a dále k HIFI systému SONY. Po technické stránce vynikající úroveň zpracování, nelze nic vytknout. Fantastický zvuk. Prostě Beyerdynamic!!! Zesilovač spolupracuje se sluchátky Beyerdynamic DT 880 600 Ohm a DT 990 250 Ohm, která lze oboje označit za Rolls Royce mezi sluchátky. K tlačítku vyp/zap - jde o skvělé nízkozdvihové, high tech tlačítko. Ze zesilovače jsem nadšen - DOPORUČUJI !!! Jen by mohl být o něco levnější :-) .

Jiří P.

Ukupan dojam

Datum
17.01.2016

Nelíbí se mi snad jen signalizace zapnutí, ale to je potíž pro sladění většiny přístrojů