cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

900x280_2_hr.jpg

Mi u MUZIKER – u obožavamo izazove!

To je neka vrsta DNK koja je u nama od samog početka prije 20 godina! Sada smo odlučili ovaj naš izazivački duh iskoristiti i promijeniti pravila na europskom tržištu s glazbenim instrumentima. Od sada više nije potrebno da tražite druge opcije za kupnju vaše nove gitare, pianina, bubnjeva ili ostalog što želite.

Zašto? Odgovor je jednostavan, odlučili smo ponuditi vam sve

  B_cena_hr.jpg  

Garancija najbolje cijene:

Nije važno o kojem proizvodu ili brandu se radi: nađite bolju cijenu, i mi ćemo vam ponuditi istu. Vrlo jednostavno! Ali to nije sve! Kupili ste nešto u Muzikeru, ali našli ste bolju cijenu negdje drugdje? Ili smo mi snizili cijenu proizvoda koji ste uparvo naručili? Nema problema, vratiti ćemo vam razliku ako nam se javite do 14 dana od narudžbe. Za više informacija kliknite ovdje, upute i odredbe
  B_doprava_hr.jpg

Garancija dostave – besplatno i na vrijeme:

Nije bitno iz koje ste zemlje: uvijek ćemo učiniti sve da vam ponudimo BESPLATNU DOSTAVU po najboljim uvjetima na tržištu. Što je nabitnije, od sada garantiramo dostavu na vrijeme! Što to znači? Za svaki dan kašnjenja ćete od nas dobiti 2% popusta na sljedeću narudžbu u Muzikeru. Za više informacija kliknite ovdje, upute i odredbe.
 

© 2004-2020 Muziker | Best eshop
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati