cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Behringer Powerplay P1

4,60
Osobno pojačalo za uši idealno za scenske i studijske aplikacije koje nudi pouzdano i pristupačno rješenje za osobni nadzor. Ovaj stereo sustav u uhu pruža mogućnost stereo ili mono signala, a napaja ga 9V baterija s 12-satnim radnim vremenom....
Naručeno kod dobavljača > 20 kom
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
Komponenta za In-Ear sustave Behringer Powerplay P1

Behringer Powerplay P1

69 €
519,88 kn

Kod proizvoda: POWERPLAY-P1 | ID: 218801

Behringer Powerplay P1

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Osobno pojačalo za uši idealno za scenske i studijske aplikacije koje nudi pouzdano i pristupačno rješenje za osobni nadzor. Ovaj stereo sustav u uhu pruža mogućnost stereo ili mono signala, a napaja ga 9V baterija s 12-satnim radnim vremenom. Upravlja se potenciometrima za kontrolu glasnoće, omjera lijevog i desnog signala, odnosno pomoću stereo / mono prekidača. Uređaj je opremljen s dva XLR (ženska) konektora i jednim 3,5 mm stereo priključkom za slušalice. Uz to, može se napajati adapterom (230 V, nije uključen). Konstrukcija pojačala izrađena je od trajnog metala i opremljena je kopčom zahvaljujući kojoj ga možete pričvrstiti na remen.

Parametri i specifikacija

Opcije

Kanali

1


Svojstva

Boja

Crna


Ulazi i izlazi

Ulazi

Izlazi

Headphone Jack 3,5 mm


Napajanje

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 32 korisničkih recenzija:

4,60

Drago B.

Ukupan dojam

Datum
19.04.2020

Strujni adapter ne dolazi s navedenim proizvodom, baterija, ukoliko je kvalitetnija neka od 9v može izdržati bez problema do 15 sati čak i ako ne gasite uređaj dok nije u upotrebi. Ako gasite, tipa u pauzama, vjerujem i preko 20h. Strujni adapter koristite samo original od Behringer powerplay P1 ili neki bolji (skuplji) koji ima karakteristike kao i original.. jeftine kineske kopije koje možete naći za par dolara će se pokazati vjerojatno kao bačen novac u konačnici. Ovaj proizvod nikako nije highend proizvod ali je zato Best buy trenutno, te će uz jedno prosječno rukovanje i čuvanje pružiti jednako tako fer i korektno rješenje za vaš monitoring.

György F.

Ukupan dojam

Datum
21.02.2024

The sound quality is quite good and has enough volume. I have purchased separately USB-C rechargeable Li-ion 9V battery form factor cells with 400-450 mAh capacity and could not drain them in 4 hours. It is not the smallest device, but still quite convenient. The black paint can be easily scratched, but still very sturdy.

Boris H.

Ukupan dojam

Datum
28.06.2023

Great product, easy to use, no buzzing, but it's important to mention that neither 9V battery nor cable (charger) come with the product, so you will need to buy cable separately if you want to have it powered with a wire.

Dejan P.

Ukupan dojam

Datum
28.03.2023

Super!

Francisco M.

Ukupan dojam

Datum
08.08.2022

It has good sound quality and is inexpensive compared to other systems.