cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Auna Thunderstorm S

Kompaktni prijenosni 2.1 Bluetooth audio sustav koji omogućuje plesačima i glazbenim zabavljačima maksimalnu kvalitetu zvuka, povezivost i visoku razinu mobilnosti, čineći svaku izvedbu impresivno iskustvo koje se može istaknuti elegantnim LED...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Partybox Auna Thunderstorm S

Auna Thunderstorm S

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: THUNDERSTORM-S | ID: 242508

Auna Thunderstorm S

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktni prijenosni 2.1 Bluetooth audio sustav koji omogućuje plesačima i glazbenim zabavljačima maksimalnu kvalitetu zvuka, povezivost i visoku razinu mobilnosti, čineći svaku izvedbu impresivno iskustvo koje se može istaknuti elegantnim LED zaslonom. U središtu ovog sustava je ugrađeno pojačalo koje donosi moćni 16,5 cm (6,5 ") woofer zajedno sa 16,5 cm (6,5") pasivnom membranom i dva 2,5 "visokotonca do njihove maksimalne snage i tako stvaraju 20 W RMS. Bilo da igrate stari školski rap, moderni dubstep i hip hop, pritiskanje basova i jasnih melodija reproduciraju se bez izobličenja čak i pri velikim glasnoćama, a sustav se može upravljati preko prednje ploče ili pomoću zatvorenog daljinskog upravljača. rad s Bluetooth bežičnom značajkom: to omogućuje praktičan daljinski upravljač putem aplikacije Discolor DJ na iOS ili Android uređajima, što korisniku omogućuje ne samo reprodukciju glazbe već i prilagodbu s 5-pojasnim ekvilizatorom. također je dostupna za podršku izvedbi.Aplikacija se može besplatno preuzeti u trgovini App Store ili Play Store Osim mogućnosti povezivanja s Bluetooth uređajima za bežičnu reprodukciju putem zvučnika, sustav također ima značajke klasičan unos linije za povezivanje žičanih audio uređaja poput mobilnih telefona ili MP3 playera. Moguće je i hranjenje glazbe putem USB porta, koji također može napajati mobilne uređaje kao što su pametni telefoni ili tableti. Ugrađeni FM-PLL radio tuner zaokružuje raspon funkcija. Glazbenici i zabavljači mogu dodatno imati koristi od dva ulaza od 6,3 mm za spajanje mikrofona i instrumenata kao što je gitara. Zahvaljujući vlastitom zvučnom odjeljku koji se sastoji od zasebne kontrole glasnoće i mogućih efekata odjeka i odgađanja, oba se kanala mogu optimalno prilagoditi kako bi vokalnim timbrima postigao završni dodir - savršen za karaoke aplikacije i idealno za ulične glazbenike. Ugrađena 6000 mAh baterija i podesivi remen za nošenje oko ramena aktivno podržavaju prijenos mobilnog stereo. Cijevno kućište s trajnim gumenim premazom sjaje s ugrađenim LED svjetlosnim efektima koji osvjetljavaju udaranje udaraca jakim bojama. Uključeni su mrežni adapter i transportni remen. Dimenzije: 525 x 250 x 230 mm. Težina: 3,7 kg.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Pogodan za

Party


Opcije

Bluetooth

Da

Radio

Fm

Zvučniki

1x 6,5 "

Ugrađeni zvučnik

Da


Svojstva

Boja

Snaga

20 W

Niskotonac

6,5"


Ulazi i izlazi

USB

Da

MP3 / linijski ulaz

Da

Ulaz za mikrofon

Da


Napajanje

Radi na baterije

Da

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Da


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina