cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Auna ScreenStar Karaoke sustav Crna

Moderan, lagani karaoke stroj koji pruža visoko kompatibilan CD player, mnoštvo veza i integrirani fotoaparat, kao i korisnu funkciju snimanja videozapisa. Ugrađeni CD player reproducira MP3 i JPEG podatke, kao i najpopularnije digitalne formate....
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: SCREENSTAR-BLACK | ID: 242516

Auna ScreenStar Karaoke sustav Crna

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Moderan, lagani karaoke stroj koji pruža visoko kompatibilan CD player, mnoštvo veza i integrirani fotoaparat, kao i korisnu funkciju snimanja videozapisa. Ugrađeni CD player reproducira MP3 i JPEG podatke, kao i najpopularnije digitalne formate. Za razliku od konvencionalnih CD playera, ona također reproducira CD + G medije - karaoke CD sa titlovima. Integrirani TFT zaslon u boji od 9 cm (3,5 inča) osigurava jasnu i oštru kvalitetu slike, a unutarnji širokopojasni zvučnik radi isto za zvuk. Osim toga, korisnik može povezati i videozapis s vanjskim zaslonom kao TV, projektor ili monitor preko RCA video izlaza na stražnjoj strani Audio audio može se spojiti na jači hi-fi sustav, pojačalo ili powered zvučnik koristeći izlaz linije.Karaoke stroj ima dva lako dostupna 6,3 mm mikrofon ulazni priključci, kao i pojedinačne kontrole glasnoće, podesivi eho efekt i praktična AVC funkcija.Isporučuju se kompatibilni dinamički mikrofoni.Adaptivni fotoaparat na prednjoj strani omogućuje snimanje plesnih i izvedbenih pjesama u AVI formatu na spojenu SD memorijsku karticu za evaluaciju ili editirati Uporabom USB porta korisnik ne može samo reproducirati MP3 datoteke, već i spasiti audio signal mikrofona na spojeni memorijski uređaj kao što je USB stick ili MP3 player. , Dimenzije: 250 x 420 x 255 mm. Težina: 2,4 kg. Crni dizajn u boji.

Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

Bluetooth


Svojstva

Zaslon

Da

Boja

Boja prema proizvođaču

Crna


Ulazi i izlazi

USB

Da

Utor za SD karticu

Da

AUX IN

Da

MP3 / linijski ulaz

Da

Utor za memorijsku karticu

Ulaz za mikrofon

2


Akustika

Snaga RMS

5 W


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Težina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina