cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Ashdown AAA-60-10T

Čvrsta 60 watt praksa amp kombo s jednim 10 "Ashdown zvučnikom. Ashdown AAA EVO Range zadržava svoju kvalitetu i izdržljivost gradnje, ali koristi novu laganu konstrukciju koja smanjuje težinu, ali ne i ton. Combo ima potpuno napunjen niz...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (3)
Bas combo pojačalo Ashdown AAA-60-10T

Ashdown AAA-60-10T

Odabrati alternativu (3)

Kod proizvoda: AAA-60-10T | ID: 236445

Ashdown AAA-60-10T

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Čvrsta 60 watt praksa amp kombo s jednim 10 "Ashdown zvučnikom. Ashdown AAA EVO Range zadržava svoju kvalitetu i izdržljivost gradnje, ali koristi novu laganu konstrukciju koja smanjuje težinu, ali ne i ton. Combo ima potpuno napunjen niz objekata, uključujući pasivne i aktivne ulaze, kao i uravnoteženu Di izlaz i visokotonac, što ga čini vrlo praktičnim kombinacijom za male nastupe i još mnogo toga. Ashdown AAA EVO 60-10T također ima cijev s emuliranim overdrive, kao i 3-pojasni EQ sekcija. Preuzmite Ashdownov potpis ABM Pre App (dostupan putem Agile Partners Amp Kit) i prebacite se na nevjerojatne značajke koje dobivate od zastrašujućeg raspona ABM, tako da pretvorite pojačalo u tonersku napravu. Kombinacija ima premium vrhunski buffalo Tolex pokrivanje s elegantnim i osebujnim crvenim grilom. Dimenzije kombinacije su 418 x 406 x 325 mm, a težina 12 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Zvučniki

Efekt petlje

Limiter


Svojstva

Snaga

Procesor


Ulazi i izlazi

MP3 / linijski ulaz

Da

Izlaz za slušalice

Da

USB

Konektor za zvučnik

Da

DI izlaz

Da


Napajanje

Radi na baterije

Snaga (Watt)

60

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Težina

11 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema