cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
ADJ
Prodaja je završila

ADJ COB Cannon Wash DW

LED Par Can koji koristi naprednu tehnologiju RGBA COB (Chip On Board). COB Cannon Wash ima ogroman kut snopa od 80 stupnjeva. Jednostavno zamjenjivi objektivi od 40 stupnjeva i 50 stupnjeva uključeni su tako da se kut snopa mijenja. Također se...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
LED PAR ADJ COB Cannon Wash DW

ADJ COB Cannon Wash DW

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 1223200045 | ID: 235370

ADJ COB Cannon Wash DW

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

LED Par Can koji koristi naprednu tehnologiju RGBA COB (Chip On Board). COB Cannon Wash ima ogroman kut snopa od 80 stupnjeva. Jednostavno zamjenjivi objektivi od 40 stupnjeva i 50 stupnjeva uključeni su tako da se kut snopa mijenja. Također se udvostručuje kao uzbudna svjetlost s dvostrukim jarmom koji djeluje kao noge kako bi učvršćivao uspravno za pranje zidova i stropova. Ima 7 modova DMX kanala za fleksibilnost programiranja, ugrađene makronaredbe boja i 5 odabranih Dim Curves. Uređaj ima mnoge značajke kao što su: 0-100% elektronsko zatamnjenje, efekt strobe / impulsa, Flicker Free rad, DMX i PowerCon power-chaining, i 4-gumb DMX zaslona. COB Cannon Wash Pearl može se izvoditi u samostalnom načinu rada iz ugrađenih programa, aktivnog zvuka ili DMX kontrolera.

Parametri i specifikacija

Opcije

Bežično upravljanje


Svojstva

LED tip

COB

IP klasa zaštite


Napajanje

Radi na baterije

Nije

LED snaga


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina