cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Allen & Heath XONE:PX5 DJ mix pult

5
4 + 1 kanalni mikser, opremljen legendarnim Xone filterom, 3-pojasnim EQ na svim kanalima i intuitivnim izgledom. Svestrana mogućnost slanja / vraćanja koja omogućuje povezivanje vanjskog FX hardvera s priključcima na način Send / Return i Master...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (3).
1.609 €
12.123,01 kn
DJ mix pult Allen & Heath XONE:PX5 DJ mix pult

Allen & Heath XONE:PX5 DJ mix pult

1.609 €
12.123,01 kn

Kod proizvoda: XONE-PX5 | ID: 235090

Allen & Heath XONE:PX5 DJ mix pult

4 + 1 kanalni mikser, opremljen legendarnim Xone filterom, 3-pojasnim EQ na svim kanalima i intuitivnim izgledom. Svestrana mogućnost slanja / vraćanja koja omogućuje povezivanje vanjskog FX hardvera s priključcima na način Send / Return i Master Insert (linija ili Hi-Z) opisuje Xone: PX5 za brojne poboljšane scenarije postavljanja. Svaki kanal ima vlastitu posvećenu kontrolu slanja za vanjsku obradu FX i može se preusmjeriti i na unutarnji Xone: FX motor. Povežite prijenosno računalo ili računalo s vrhunskom unutarnjom 20-kanalnom 24-palnom 96 kHz USB2 zvučnom karticom za jednostavnu integraciju u digitalne DJ radne tokove, plus priključak za priključak na X-LINK kod Xone: K serijskih regulatora za proširenu MIDI kontrolu. Crossfader ima tri preklopne postavke krivulja za miješanje ili grebanje stilova i može se lako zamijeniti ili nadograditi na Innofader Pro 2 za vrhunske performanse crossfader.

Parametri i specifikacija

Ulazi i izlazi

USB

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Težina

5,2 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 4 korisničkih recenzija:

5

Krunoslav N.

Ukupan dojam

Datum
24.01.2023

Sve je bilo uredno i ispravno

Uwe H.

Ukupan dojam

Datum
08.01.2024

Super Club Mixer zu einem guten Preis👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Varkonyi R.

Ukupan dojam

Datum
16.02.2023

Azt kaptam amit vártam , hibátlanul !Prémium minőség az Allen&Heat_től!