cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Alfacoustic Basstrap

4,57
Akustična pjena u boku u obliku zamke, koja omogućuje učinkovitu apsorpciju niskih frekvencija basova i vrlo je zahtjevna značajka modernih soba za probe ili studija za snimanje. Može se koristiti i pri stajanju, primjerice pored kompleta bubnja...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: 405 | ID: 215898

Alfacoustic Basstrap

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Akustična pjena u boku u obliku zamke, koja omogućuje učinkovitu apsorpciju niskih frekvencija basova i vrlo je zahtjevna značajka modernih soba za probe ili studija za snimanje. Može se koristiti i pri stajanju, primjerice pored kompleta bubnja ili pojačala. Bass trapovi su vrlo učinkoviti u kombinaciji s V-profilom i piramidom u stilu akustične pjene, a trebali bi biti postavljeni u uglove i krivulje s desne strane, gdje se frekvencije basova koriste za podizanje. Dimenzije komada: 40 x 40 x 100 cm. Prikazana cijena je za 1 komad. Crna boja. Proizvod nije napravljen od materijala za usporavanje požara i ne zadovoljava standard vatre DIN4102 B2. Ne za profesionalnu uporabu.

Parametri i specifikacija

Zemlja

Zemlja podrijetla

Češka Republika


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 8 korisničkih recenzija:

4,57

Martin B.

Ukupan dojam

Datum
08.02.2016

ako uz bolo niekde pisane, drahe, ale je to urcite lepsie, elegantnejsie riesenie, ako vymyslat s alternativnymi materialmi. osobne to mam potiahnute latkou, aby to v izbe lepsie ladilo a nebilo do oka. osobne odporucam.

Miroslav L.

Ukupan dojam

Datum
09.09.2014

kvalitne vyhotovenie... vysoka učinnosť... žiaľ, vysoka cena :-(