cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Alesis M1 Active MKIII

5
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->By combining expertise in reference monitor design with proven track record in studio amplification, Alesis' new M1 Active Biamplified Reference Monitor offers the incredibly...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 6 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-26
2-obsežni aktivni studijski monitor Alesis M1 Active MKIII

Alesis M1 Active MKIII

128 €
964,42 kn

Kod proizvoda: AI-M1ACTIVEMK3XEU | ID: 237300

Alesis M1 Active MKIII

By combining expertise in reference monitor design with proven track record in studio amplification, Alesis' new M1 Active Biamplified Reference Monitor offers the incredibly accurate response that perfectly translates to every playback system. Its internal active crossover and custom-designed dual amplifiers ensure an extremely consistent performance under a variety of different studio conditions and program material. The result is a broad, extremely flat frequency response, clear imaging with a wide sweet spot, high power handling and detailed high- and mid-frequency response that only a professional powered monitor can deliver.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Prilagođeni upravljački programi dizajnirani za aktivno praćenje
Niskotonac i visokotonac M1 Active posebno su dizajnirani za najlinearniji odziv s malim izobličenjima u nadzornim programima s pogonom. Njegov 5 "woofer konus izrađen je od netkanog ugljičnog vlakna. To je materijal koji se koristi za kože krila borbenih zrakoplova, budući da nudi veliku vlačnu čvrstoću i malu težinu. Zapravo, karbonska vlakna su 25% lakša od polipropilena (najčešći materijal za vozače), a time pruža brži prijelazni odziv u niskofrekventnom području za vrhunski bas, kao i veliko poboljšanje u detaljima kritičnih gornjih srednjih frekvencija. 1 "kupola visokotonca M1 Active izrađena je od čiste svile , koji nudi prirodni odgovor koji pomaže u sprečavanju umora uha tijekom dugih sesija miksa. Također sadrži ugrađeni utikač za faziranje koji je montiran na stup i ferrofluidno se hladi kako bi se održala najbolja ravnoteža privremenih reakcija na upravljanje energijom.

Aktivna dvostruka pojačala i elektronički crossoveri
Za M1 Active razvijena su dva pojačala audiofilske kvalitete - pojačalo za niskotonac od 75 vati i pojačalo za visokotonce od 25 vata, zajedno s visokofrekventnim i niskopropusnim elektroničkim filtrima četvrtog reda. Točka ukrštanja pažljivo je odabrana na niskih 2 kHz i stvara izuzetno široku zonu disperzije, kao i nisku srednjebojnu obojenost. Također, specijalni sklop za usklađivanje vremena koji je dodan u odjeljak visokotonca ovog crossovera omogućuje izlaz frekvencija visokih i niskih pokretača u savršenoj sinkronizaciji, izbjegavajući vremensko razmazivanje tipično za manje napredne zvučnike.

Atraktivan dizajn ormarića s dvostrukim priključcima i pomaknutim visokotoncem
Razvijajući M1 Active, inženjerski tim Alesisa otkrio je da dvostruki priključci okrenuti prema fontu pružaju najbrže, najsuvislije i prošireno pojačavanje niskih frekvencija. Također, jedinstveni offset dizajn visokofrekventnog upravljačkog programa omogućuje najravniji odziv frekvencije i snage u zvučniku koji nudi tako široku disperziju. Atraktivni M1 Active atraktivni ormarić u boji s ogledalom, ugljen i magnetski zaštićeni upravljački programi omogućuju postavljanje u neposrednoj blizini računala ili video monitora i nudi dodatnu prednost lijepog uklapanja u dekor vašeg studija, a da ne bude nametljiv. Mogu se postaviti u vodoravni ili okomiti položaj kako bi najbolje odgovarali zahtjevima vašeg studija.

Alesis M1 Active ™
Uz lozu TEC nagrađivanog monitora Monitor Onet Studio Reference Monitor, zvučnici Alesis već su postali standard u projektnim i profesionalnim studijima širom svijeta. Ako tražite istu veliku točnost i detaljan odgovor u sustavu s motorom koji je doista pristupačan, odgovor je jasan: novi M1 Active tvrtke Alesis.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Vrsta HF zvučnika

EQ

Kontrole


Svojstva

Raspon frekvencija

Niskotonac

5"

Visokotonac

1"

Snaga

Bas-refleks

Da

Boja


Ulazi i izlazi

Izlazi


Akustika

Konfiguracija pojačanja


Pakiranje

Količina paketa (kom)

1

Paket sadrži

Manual, Power Cable


Napajanje

Snaga (Watt)

100

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

18,3

Dubina (cm)

21,6

Visina (cm)

26,7

Neto težina (kg)

5,5


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 4 korisničkih recenzija:

5

László B.

Ukupan dojam

Datum
18.01.2022

Kiváló